Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Διαψεύδουν Ferrari και Brawn

Ελλάδα 17:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαψεύδουν Ferrari και Brawn

FORMULA 1

Διαψεύδουν Ferrari και Brawn

FORMULA 1

Άνθρακας αποδείχθηκε ο θησαυρός για τους απανταχού φίλους της Ferrari που ενθουσιάστηκαν με το άκουσμα αναφορών πως ο Ross Brawn εθεάθη στο Μαρανέλο. Τόσο ο Βρετανός, όσο και η Ferrari, τοποθετήθηκαν επί του θέματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο 59χρονος που πρόσφατα αποχώρησε από τη θέση του διευθυντή της Mercedes, αποτελεί τον διακαή πόθο των tifosi, ώστε να μπορέσει να οδηγήσει την ιταλική Ferrari ξανά στην κορυφή – όπως έκανε με τη dream team παρέα με τους Michael Schumacher, Jean Todt, Rory Byrne κ.α. στις αρχές της χιλιετίας. Ωστόσο, ο Brawn ταξίδεψε στην Ιταλία ως… τουρίστας!

«Βρέθηκα εκεί παρέα με μία ομάδα φίλων, με τους οποίους κάνουμε τον γύρο της Ιταλίας. Αυτό είναι, τίποτα περισσότερο», είπε στο βρετανικό BBC ο Brawn. Αντίστοιχα, εκπρόσωπος της Scuderia τόνισε πως η επίσκεψη αυτή, ήταν προγραμματισμένη εδώ και καιρό.

Advertisement
Advertisement

Όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε ο ίδιος ο Brawn, η παρέα του ακολουθεί μέρος της διαδρομής του ιστορικού αγώνα Mille Miglia και επικεντρώνεται στη… γευσιγνωσία κρασιού! Βρέθηκαν όμως και στην πίστα του Fiorano, οδηγώντας μερικά από τα μοντέλα της θρυλικής μάρκας, όπως η νέα LaFerrari.

Όλα αυτά, μερικές εβδομάδες μετά την τοποθέτηση του Marco Mattiacci στη θέση του επικεφαλής της Gestione Sportiva, στη θέση του Stefano Domenicali που παραιτήθηκε μετά το κακό ξεκίνημα της ιταλικής ομάδας – για μία ακόμα σεζόν.