Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Διαψεύδει για Hulkenberg η Red Bull

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διαψεύδει για Hulkenberg η Red Bull

FORMULA 1

Διαψεύδει για Hulkenberg η Red Bull

FORMULA 1

Ο Helmut Marko, ο ισχυρός άνδρας του αγωνιστικού προγράμματος της Red Bull, απάντησε στη φημολογία για επαφές με τον Nico Hulkenberg!

Advertisement
Advertisement

To σενάριο ήθελε τη Red Bull Racing να συζητά με τον Γερμανό οδηγό ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2020, σε περίπτωση που ο Pierre Gasly που φέτος πήρε «προαγωγή» από τη Scuderia Toro Rosso, συνεχίσει να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.

Όμως ο Mark έδωσε την απάντησή του μέσω της Autobild: «Αυτές οι φήμες είναι τόσο τραβηγμένες που δεν θέλω ούτε καν να τις σχολιάσω. Είναι ανοησίες, αυτό είπα και στον Gasly που μου τηλεφώνησε όταν τις διάβασε».

Εδώ θα πρέπει να κρατήσουμε δύο πράγματα. Το ένα είναι πως το σενάριο αυτό αποκαλύφθηκε από την ιταλική βερσιόν του motorsport.com που αποτελεί ίσως το πιο έγκυρο μέσο παγκοσμίως.

Advertisement
Advertisement

Το άλλο είναι πως στο συγκεκριμένο στρατόπεδο, η «καρατόμηση» οδηγών όταν δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα είναι σχεδόν συνηθισμένη και έρχεται χωρίς ιδιαίτερες προειδοποιήσεις.

Άλλωστε αν θέλετε να το δούμε και αγωνιστικά, από τη στιγμή που ο Hulkenberg δεσμεύεται με τη Renault έως το τέλος της σεζόν που διανύουμε άρα η όποια συζήτηση είναι για του χρόνου, δεν θα είχε κανένα νόημα να υποβάλλει η Red Bull Racing τον Gasly σε αυτή τη αφόρητη πίεση της επικείμενης αντικατάστασης.