Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Διακοπές στη Μήλο ο Alonso!

Ελλάδα 2:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Διακοπές στη Μήλο ο Alonso!

FORMULA 1

Διακοπές στη Μήλο ο Alonso!

FORMULA 1

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν συχνά προορισμό διακοπών για τους πιλότους της Formula 1 και φέτος είναι η σειρά του Fernando Alonso να απολαύσει τις ομορφιές των Κυκλάδων!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Είναι η πρώτη φορά που ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού έρχεται στη χώρα μας. Τον περασμένο Μάιο τον είχαμε συναντήσει σε ένα ήσυχο γεύμα στο πριγκιπάτο του Μονακό και μας τόνιζε με απορία, πως τόσα χρόνια είχε… καταφέρει να μην έρθει στην Ελλάδα!

«Δεν ξέρω πως έχει συμβεί αυτό. Ταξιδεύουμε τόσο πολύ, έχω γυρίσει όλο τον κόσμο αλλά παρότι η χώρα σας είναι τόσο κοντά στη δική μου και ξέρω πως είναι τόσο όμορφη, δεν έχει τύχη ποτέ να την επισκεφτώ», μας είχε πει ο Ισπανός και υποσχέθηκε να τη βάλει σύντομα στον προγραμματισμό του.

Advertisement
Advertisement

Τελικά αποδείχθηκε πως το έκανε νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε αφού o Σωτήρης Γαλάτσης, που δραστηριοποιείται στο Rotax Max Challenge, τον συνάντησε και φωτογραφήθηκε μαζί του σε παραλία της Μήλου.

alonso-milos640tall

Ο οδηγός της McLaren σκοπεύει να περάσει μερικές ξέγνοιαστες μέρες στη χώρα μας ενώ έχει ενδιαφέρον το γεγονός πως παρότι ως γνωστόν είναι αρκετά δραστήριος στα social media, ακόμα δεν έχει ανεβάσει κάποια φωτογραφία από τη χώρα μας στους προσωπικούς λογαριασμούς του.

Advertisement

Ελπίζουμε η πρώτη ανάρτηση να περιλαμβάνει και την εκρηκτική νέα του αγαπημένη, Linda Morselli, που ίσως το όνομά της να σας λέει κάτι διότι ήταν επί σειρά ετών στο πλευρό του Valentino Rossi.