Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν ξέρουν τι να κάνουν στη Honda

Ελλάδα 9:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν ξέρουν τι να κάνουν στη Honda

FORMULA 1

Δεν ξέρουν τι να κάνουν στη Honda

FORMULA 1

Αναποφάσιστοι σχετικά με το ξόδεμα των εναπομεινάντων token εξέλιξης της μονάδας ισχύος είναι στη Honda. Όλα αυτά, μερικά 24ωρα πριν τη διεξαγωγή του Grand Prix Μαλαισίας, δέκατου-έκτου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/seitanf1)

«Δεν είμαστε 100% σίγουροι αν θα έχουμε τις αναβαθμίσεις σε αυτό τον αγώνα αλλά η τελική μας απόφαση θα παρθεί με γνώμονα την ισορροπία ανάμεσα στην καλύτερη δυνατή απόδοση αλλά και την αξιοπιστία», είπε ο επικεφαλής του τμήματος F1 της Honda, Yusuke Hasegawa.

Η ιαπωνική ομάδα έχει στη διάθεσή της επτά ακόμα token, ωστόσο κάθε αναβάθμιση θα σημαίνει χρήση νέων μερών στη μονάδα ισχύος και με τους Fernando Alonso και Jenson Button να έχουν περάσει το όριο των ελεύθερων αλλαγών, θα σημάνει και ποινές στο grid.

Advertisement
Advertisement

Άρα το πιθανότερο είναι να μην επιλεχθεί να έχουμε τις αναβαθμίσεις στον αμέσως επόμενο αγώνα, που είναι ο εντός έδρας για τη Honda, στην Ιαπωνία. Κι αυτό για λόγους γοήτρου.

Σε ότι αφορά στην… ουσία, η McLaren-Honda δίνει μεγάλη μάχη με τη Scuderia Toro Rosso για την έκτη θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών. Προς το παρόν η ιστορική βρετανική ομάδα, έχει προβάδισμα 7 πόντων, με έξι αγώνες να απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν.

Button-Hungary16-a640