Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν ξεχνούν τον Bianchi…

Ελλάδα 11:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν ξεχνούν τον Bianchi…

FORMULA 1

Δεν ξεχνούν τον Bianchi…

FORMULA 1

Μπορεί η Red Bull Racing να πραγματοποίησε στην πρώτη ημέρα δράσης του ουγγρικού Grand Prix την καλύτερη φετινή της εμφάνιση η Infiniti, όπως οι οδηγοί της είχαν το μυαλό τους αλλού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Οι Daniil Kvyat και Daniel Ricciardo όχι απλά «έγραψαν» ικανοποιητικούς χρόνους αλλά κατάφεραν ακόμα και να «πλασαριστούν» ανάμεσα στις Mercedes! Παρά την ικανοποίηση από την απόδοση, η σκέψη των οδηγών ήταν στον Jules Bianchi που «έφυγε» την προηγούμενη Παρασκευή.

«Ήταν μία καλή ημέρα για εμάς, το μονοθέσιο μας απέδωσε καλά. Ωστόσο είναι ακόμα Παρασκευή και θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε ώστε να μετατρέψουμε τη σημερινή μας απόδοση, σε ένα καλό αποτέλεσμα στις κατατακτήριες δοκιμές. Ήμασταν και οι δύο ανταγωνιστικοί, σε αυτή την πίστα η τελική ταχύτητα δεν είναι τόσο σημαντική κι αυτό είναι υπέρ μας. Είναι ένα δύσκολο τριήμερο για όλους μας, καθώς ο Jules είναι στις σκέψεις μας και είμαστε όλοι επηρεασμένοι», είπε ο Kvyat που ήταν πέμπτος στο FP1 και δεύτερος στο FP2.

ricciardo-hun15-act-a640

Advertisement
Advertisement

Από τη πλευρά του, ο Ricciardo που ήταν τέταρτος το πρωί της Παρασκευής και τρίτος το απόγευμα, είπε: «Η αίσθηση του μονοθεσίου ήταν καλή. Είχαμε βελτιωμένη ισορροπία και ήταν πιο εύκολο να οδηγήσεις το μονοθέσιο απ’ ότι στους τελευταίους αγώνες. Δεν κάναμε μεγάλες αλλαγές, μόνο μικρές επεμβάσεις που φαίνεται πως έχουν αποτέλεσμα. Αυτή η πίστα μας ταιριάζει, είναι ένα σιρκουί με μικρότερες απαιτήσεις στον τομέα των μονάδων ισχύος. Υπάρχουν πολλές αναπηδήσεις στο οδόστρωμα αλλά αυτό φαίνεται να μη μας επηρεάζει. Είναι ένα τριήμερο συναισθηματικά φορτισμένο για όλους εμάς τους οδηγούς. Είναι σημαντικό να κάνουμε έναν ωραίο αγώνα για τον Jules».