Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν βρήκε ρυθμό ο Kvyat

Ελλάδα 6:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν βρήκε ρυθμό ο Kvyat

FORMULA 1

Δεν βρήκε ρυθμό ο Kvyat

FORMULA 1

Παρά την εντυπωσιακή του παρουσία στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στην Ουγγαρία, ο Daniil Kvyat δεν κατάφερε να σημειώσει ανάλογες επιδόσεις στη μάχη των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix της Βουδαπέστης.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο Ρώσος θα βρεθεί στην έβδομη θέση του grid που δεν είναι κακή, ωστόσο στο Q3 του Χανγκαρόρινγκ, ήταν πάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός σε σχέση με τον teammate του στη Red Bull Racing, Daniel Ricciardo.

Στο πλαίσιο της επισκόπησης της ημέρας από πλευράς της αυστριακής ομάδας, ο Kvyat δήλωσε: «Ήταν μία δύσκολη ημέρα και σίγουρα όχι οι καλύτερες κατατακτήριες για μένα, καθώς δεν κατάφερα να βρω ρυθμό. Είναι απογοητευτικό διότι θα έπρεπε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί σε αυτή την πίστα. Όμως δεν έχω κακή θέση στο grid, ελπίζω να κερδίσω θέσεις. Αν και δεν θα είναι εύκολο, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ».

Advertisement
Advertisement

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του επικεφαλής της RBR, Christian Horner: «Ο Dany δεν ήταν ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά του μονοθεσίου του αλλά εκκινώντας από την τέταρτη σειρά, μπορεί να πετύχει ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα».

kvyat-hungary15-act-b640

Το καλύτερο φετινό αποτέλεσμα του 21χρονου από την Ούφα, ήταν η τέταρτη θέση στο Μονακό – αυτό είναι μάλιστα και το καλύτερο στην καριέρα του στη Formula 1. Φέτος βαθμολογήθηκε επίσης σε Μαλαισία, Μπαχρέιν, Ισπανία, Καναδά και Μεγάλη Βρετανία. Είναι 8ος στη βαθμολογία των οδηγών, με 27 πόντους στο ενεργητικό του.