Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δε θέλει μάνατζερ ο Ricciardo

Ελλάδα 16:05
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δε θέλει μάνατζερ ο Ricciardo

FORMULA 1

Δε θέλει μάνατζερ ο Ricciardo

FORMULA 1

Ένας από τους οδηγούς της Formula 1 που εξακολουθούν να μην έχουν μάνατζερ, είναι ο Daniel Ricciardo. Και παρότι έχει… ζήτηση, δεν σκοπεύει να αλλάξει τακτική!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

O οδηγός της Red Bull Racing φημολογείται πως είναι στο ραντάρ της Ferrari ενώ ακόμα κι αν αυτή η φήμη δεν μετατραπεί σε πραγματικότητα, οι έως τώρα εμφανίσεις του στην αυστριακή ομάδα (ειδικά πέρυσι όπου πήρε 3 νίκες) τον καθιστούν ως μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες επιλογές για κάθε ομάδα.

Ωστόσο, ο 26χρονος από το Περθ νιώθει πως όντας στην πέμπτη σεζόν συμμετοχής του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έχει… «ξεψαρώσει» αρκετά ώστε να μπορεί να μιλάει χωρίς εκπρόσωπο.

Advertisement
Advertisement

«Λαμβάνω συμβουλές από κάποιους ανθρώπους αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θέλω να έχω μάνατζερ. Προς το παρόν επιλέγω να έχω έναν δικηγόρο και… τον εαυτό μου. Προφανώς με έχουν προσεγγίσει διάφοροι μάνατζερ και εταιρείες μάνατζμεντ. Μη με παρεξηγείται, ξέρω πως όλοι έχουν κάτι να προσφέρουν. Όμως μέχρι αυτό το σημείο της καριέρας μου, η Red Bull καθόρισε όλες τις κινήσεις μου. Δεν χρειαζόμουν μάνατζερ και πιστεύω πως δεν χρειάζομαι τώρα. Ξέρω ποια τα paddock καλύτερα, αν πρέπει να πάω να μιλήσω με κάποιον και να διαπραγματευτώ, νιώθω πως μπορώ να το κάνω σε μεγάλο βαθμό μόνος μου», είπε ο Ricciardo στο βρετανικό Autosport.

ricciardo-can15-act-a640