Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν θέλει άλλα σιρκουί πόλης ο Vettel

Ελλάδα 16:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θέλει άλλα σιρκουί πόλης ο Vettel

FORMULA 1

Δεν θέλει άλλα σιρκουί πόλης ο Vettel

FORMULA 1

Μπορεί να είναι της… μόδας τα σιρκουί πόλης, ωστόσο ο Sebastian Vettel θέλει να παραμείνουν στο καλεντάρι οι παραδοσιακές πίστες.

Advertisement
Advertisement

Αφορμή για τα λόγια του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή ήταν το νέο συμβόλαιο για το ιστορικό σιρκουί του Σίλβερστον (έως και το 2024), που έδωσε τέλος στα σενάρια για μετακίνηση του βρετανικού Grand Prix σε μία διαδρομή στους δρόμους του Λονδίνου.

Παρότι σίγουρα θα ήταν εντυπωσιακή η εικόνα με τα μονοθέσια να μάχονται στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γηραιάς Αλβιώνας, η πίστα του Νορθάμπτονσιρ διαθέτει σύμφωνα με τον 32χρονο όλα όσα χρειάζονται.

«Μου αρέσει το Σίλβερστον. Είναι σπουδαία πίστα και δεν είναι καθόλου δύσκολο να έχουμε θεαματικούς αγώνες εδώ. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να γεμίσουν οι κερκίδες. Είναι ένας από τους καλύτερους αγώνες που έχουμε. Και με δίκαιο κοινό, παρότι είμαι Γερμανός! Δεν βλέπω την ανάγκη να στραφούμε σε σιρκουί πόλεων. Δεν πιστεύω πως εκεί μπορούμε να έχουμε περισσότερο κόσμο να παρακολουθεί τους αγώνες», είπε ο οδηγός της Ferrari στο motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

Πάντως το 2020 θα έχουμε έναν νέο αγώνα της Formula 1 στους δρόμους πόλης, στο Ανόι του Βιετνάμ.