Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν θα έχει κεντρικό χορηγό η McLaren

Ελλάδα 19:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν θα έχει κεντρικό χορηγό η McLaren

FORMULA 1

Δεν θα έχει κεντρικό χορηγό η McLaren

FORMULA 1

Χωρίς title sponsor θα πορευτεί και την επόμενη αγωνιστική σεζόν της Formula 1 η McLaren. Μπορεί στη βρετανική ομάδα να αλλάζουν πολλά καθώς χώρισαν οι δρόμοι της με τη Honda και πλέον θα προμηθεύεται υβριδικές μηχανές από τη Renault, όμως το μεγάλων διαστάσεων λογότυπο ή το όνομα ενός μεγάλου χορηγού, θα απουσιάζει και το 2018 από τα μονοθέσιά της.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιστορικής ομάδας, Zak Brown, σύντομα θα ανακοινωθούν τα ονόματα δύο νέων χορηγών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όμως κανένας εκ των δύο δεν είναι title sponsor.

«Δεν πιστεύω πως θα έχουμε title sponsor. Όχι με την ευρύτερη έννοια τουλάχιστον. Άλλωστε αν δείτε τι συμβαίνει στη Formula 1, κανένας δεν αναφέρει το όνομα του κεντρικού χορηγού άρα δεν νομίζω πως έχει τόση αξία. Είμαστε η McLaren, όχι η ABC McLaren. Θα έχουμε χορηγούς αλλά δεν θέλουμε να πουλήσουμε το ‘όνομά’ μας, θέλουμε να διατηρηθεί το McLaren. Στο NASCAR οι οδηγοί είναι εκπαιδευμένοι να βγαίνουν από το αγωνιστικό τους όχημα και να λένε ‘Θέλω να ευχαριστήσω το Chandon Ford μου σήμερα’. Αυτό δεν συμβαίνει στην F1, άρα θέλουμε να προστατεύσουμε τη μάρκα μας», είπε ο Brown.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια αυτή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η μισή αλήθεια, καθώς στο παρελθόν η McLaren δεν είχε κανένα πρόβλημα να τοποθετείται το όνομα ενός χορηγού μπροστά από το δικό της, έναντι της κατάλληλης αμοιβής.