Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν πτοείται ο Ricciardo

Ελλάδα 0:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν πτοείται ο Ricciardo

FORMULA 1

Δεν πτοείται ο Ricciardo

FORMULA 1

Μπορεί να έχασε (μέχρι νεοτέρας) τους βαθμούς της δεύτερης θέσης στο Grand Prix Αυστραλίας, όμως ο Daniel Ricciardo δεν χάνει το (μόνιμο) χαμόγελό του. Η εμφάνιση στην πρεμιέρα της σεζόν, αποτέλεσε άλλωστε μία μικρή νίκη για τον 24χρονο και τη Red Bull Racing.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μετά τον δύσκολο χειμώνα με τα ατελείωτα προβλήματα στην RB10 που συνεχίστηκαν στο μονοθέσιο τoυ Sebastian Vettel και στο Albert Park, ουδείς περίμενε πως ο Ricciardo θα έφτανε στον τερματισμό και μάλιστα μπροστά από τις McLaren, Ferrari, Williams.

H απόφαση των αγωνοδικών να μηδενίσουν τον Αυστραλό λόγω παρατυπίας στη στιγμιαία κατανάλωση στη μονάδα ισχύος της Renault με την οποία εφοδιάζεται η RB10, του στέρησε 18 βαθμούς, όμως δεν τον πτοεί για τη συνέχεια.

Advertisement
Advertisement

«Νιώθω πολύ καλά για τη δουλειά που έκανα και ο εκ των υστέρων μηδενισμός δεν το αλλάζει αυτό. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να είχα και τους 18 πόντους στο ενεργητικό μου. Ένιωσα όμως υπέροχα ανεβαίνοντας στο βάθρο μπροστά στους συμπατριώτες μου», είπε ο Ricciardo στην εφημερίδα theSydney Morning Herald.

Η έφεση που κατέθεσε η Red Bull Racing, θα εκδικαστεί στις 14/4.