Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν παρασύρεται ο Hamilton

Ελλάδα 11:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν παρασύρεται ο Hamilton

FORMULA 1

Δεν παρασύρεται ο Hamilton

FORMULA 1

Μπορεί με τη νίκη του στη Ρωσία ο Lewis Hamilton να έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου παγκόσμιου τίτλου του, όμως δεν παρασύρεται. Ξέρει πως οι 17 βαθμοί που τον χωρίζουν από τον Nico Rosberg, δεν είναι αρκετοί για να πανηγυρίζει από τώρα.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Όταν ρωτήθηκε από τον επίσημο δικτυακό τόπο της F1 αν νιώθει πως έχει πλέον τον έλεγχο στη μάχη του τίτλου, ο οδηγός της Mercedes απάντησε: “Όχι! Σίγουρα είναι θετικό να έχεις προβάδισμα 17 πόντων όμως η ιστορία έχει δείξει πως καμία διαφορά δεν είναι αρκετή. Αυτό που έχει σημασία είναι να είσαι μπροστά στο τέλος της σεζόν. Τώρα δεν αλλάζει κάτι, θα συνεχίσω να μάχομαι και να πιέζω όσο πιέζω μέχρι τώρα. Δεν μπορώ να εφησυχαστή, αυτός ο τίτλος θα κριθεί στον τελευταίο αγώνα και απλά ελπίζω το μέλλον μου, στους επόμενους αγώνες, να είναι λαμπρό“.

Το 1-2 των Hamilton-Rosberg στο Σότσι, εξασφάλισε στη Mercedes AMG Petronas τον τίτλο των κατασκευαστών, τέσσερις αγώνες πριν το τέλος της σεζόν. Για τον Βρετανό, οι φετινές επιτυχίες αποτελούν αναμφίβολα δικαίωση για την επιλογή του να αφήσει τη McLaren για λογαριασμό της γερμανικής ομάδας όταν οι ισορροπίες ανάμεσά τους ήταν διαφορετικές.

Advertisement
Advertisement

Είναι φοβερό το συναίσθημα όταν οδηγώ αυτό το μονοθέσιο, που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και της Mercedes-Benz που υπέγραψε συμβόλαιο μαζί μου απ’ όταν ήμουν 13 ετών και με έχει βοηθήσει σε όλη μου την καριέρα. Το να γράφω τώρα ιστορία μαζί της, είναι σπουδαίο. Το να βοηθήσω τη Mercedes να κατακτήσει τον πρώτο της παγκόσμιο τίτλων κατασκευαστών, αποτελεί ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα“, είπε ο Hamilton.