Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δε πάει στη Red Bull o Kimi!

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δε πάει στη Red Bull o Kimi!

FORMULA 1

Δε πάει στη Red Bull o Kimi!

FORMULA 1

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να συνεχίσει απερίσπαστος την προσπάθειά του για την διατήρηση του τίτλου για 4η συνεχή χρονιά! Κι αυτό καθώς όλα δείχνουν η Red Bull Racing επέλεξε το “διαχειρίσιμο” Ντανιέλ Ρικιάρντο για αντικαταστάτη του Μαρκ Γουέμπερ. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Ο 25χρονος Αυστραλός που προέρχεται από την ακαδημία οδηγών της Red Bull φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Toro Rosso έχοντας σημειώσει σε κάποιους αγώνες καλά αποτελέσματα και χρόνους στις κατατακτήριες δοκιμές.

Από την πλευρά του Ράικονεν ξεκαθαρίστηκε δια στόματος του μάνατζερ του Στηβ Ρόμπερτσον ότι ο Iceman δε διεκδικεί πλέον θέση στη Red Bull: “Ο Κίμι δε θα οδηγεί για τη Red Bull το 2014. Συζητήσαμε αλλά δεν καταλήξαμε πουθενά”.

Από την πλευρά της Red Bull έχει ειπωθεί ξεκάθαρα σε ανύποπτο χρόνο πως ένας εκ των Ρικιάρντο – Ράικονεν θα αντικαταστήσει το Γουέμπερ το 2014, οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πως το μόνο που απομένει, πιθανότατα την Πέμπτη στο Σπα είναι η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της ομάδας.

Advertisement
Advertisement

Κάποια στιγμή ακούστηκαν και φήμες όσον αφορά στην περίπτωση του Αλόνσο μάλλον όμως κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί.

Όσον αφορά τώρα στο μέλλον του Ράικονεν τα πράγματα δεν όσο απλά φαίνονται. Προφανώς η Lotus τον θέλει στις τάξεις το μεγάλο ερωτηματικό είναι όμως αν υπάρχει η ρευστότητα για να του προσφέρουν ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Μιλώντας σχετικά ο μάνατζερ του Ράικονεν, Στηβ Ρόμπερτσον τόνισε: ” Είμαι βέβαιος ότι ο Κίμι θα βρίσκεται στη F1, του χρόνου. Έχουμε επιλογές και συνεχίζουμε τις συζητήσεις με αρκετές ομάδες. Αισιοδοξώ πως θα πάρουμε αποφάσεις σύντομα”.

Η επίσημη ανακοίνωση για το Ρικιάρντο ίσως έρθει στο Σπα, ίσως όμως η ομάδα περιμένει μέχρι το Ιταλικό GP εντός έδρας αγώνα για την Toro Rosso ανακοινώνοντας παράλληλα και τον αντικαταστάτη του Αυστραλού στην μικρή ομάδα της Red Bull.