Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν κρατιέται ο Vettel!

Ελλάδα 3:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν κρατιέται ο Vettel!

FORMULA 1

Δεν κρατιέται ο Vettel!

FORMULA 1

Αφού ξεκίνησε τη χρονικά οδηγώντας στην πίστα του Φιοράνο τη Ferrari του 2014, αφού έχει περάσει ήδη πολλές ώρες στο προσομοιωτή του Μαρανέλο, φαίνεται πως ο… ασυγκράτητος Sebastian Vettel χρειαζόταν να κάνει και κάτι άλλο για να καλύψει την δίψα του να επιστρέψει στη δράση!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Με τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης λοιπόν να αρχίζουν στις 22 Φεβρουαρίου, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αποφάσισε αντί να απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες διακοπών του, να βρεθεί στην πίστα οδηγώντας καρτ.

Συγκεκριμένα στην πίστα του Λονάτο, που είναι 160 χιλιόμετρα από το Μιλάνο, με μήκος που χάρη στη νέα χάραξή της αυξήθηκε στα 1200 μέτρα, 12 στροφές και θεωρείται μία από τις καλύτερες της Ευρώπης για καρτ. Εκεί φόρεσε ξανά τη φόρμα της Tony Kart με την οποία είχε φτάσει στην κορυφή του κόσμου στα… νιάτα του και έκανε ατελείωτους γύρους.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με την ομάδα, συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα που εκείνη είχε για εκείνη την ημέρα, μοιράζοντας εντυπώσεις και εμπειρία. Μάλιστα ο οδηγός της Ferrari δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και με νεαρούς οδηγούς που φιλοδοξούν να ακολουθήσουν τα χνάρια του.
vettel-16-tonykart-b640tall