Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν μπορεί να βλέπει ο Hamilton

Ελλάδα 3:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν μπορεί να βλέπει ο Hamilton

FORMULA 1

Δεν μπορεί να βλέπει ο Hamilton

FORMULA 1

Μπορεί ο ίδιος να βρίσκεται στο θρόνο του παγκόσμιου πρωταθλητή και φέτος να απολαμβάνει άλλη μία σεζόν κυριαρχίας για την ομάδα του, τη Mercedes, ωστόσο ο Lewis Hamilton δεν ξεχνά και την ομάδα που τον ανέδειξε: τη McLaren.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Πολλοί αμφισβήτησαν την επιλογή του όταν το 2012 ανακοίνωσε πως άφηνε την ανταγωνιστική τότε βρετανική ομάδα ώστε από το 2013 να προσπαθήσει να οδηγήσει την προβληματική Mercedes στην κορυφή. Να όμως που η επιλογή του αποδείχθηκε ιδανική αφού έκτοτε, οι δύο ομάδες ακολουθούν εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες…

Πως νιώθει όμως ο 30χρονος βλέποντας τη McLaren στην ουρά του grid;

Advertisement
Advertisement

«Όλοι ξέρουμε πως διανύουν μία δύσκολη σεζόν και μου είναι δύσκολο να βλέπω τη McLaren σε αυτό το επίπεδο. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, μία τεράστια ομάδα που έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες. Μία ομάδα τις οποίας ήμουν μέλος επί σειρά ετών. Δεν είναι φυσιολογικό να βρίσκονται στο επίπεδο ανταγωνιστικότητας που είναι τώρα. Ελπίζω να υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ. Είναι εκεί ο σπουδαίος Ron Dennis, πολλοί καλοί μηχανικοί, ομαδικό πνεύμα, πιστεύω πως θα ανακάμψουν», είπε ο Hamilton στο βρετανικό Autosport.

Προς το παρόν η McLaren-Honda είναι στην ένατη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, μπροστά μόνο από τη Manor-Marussia. Βαθμολογήθηκε μόνο στο Μονακό διά χειρός Jenson Button και την προηγούμενη Κυριακή, στο Σίλβερστοουν, διά χειρός Fernando Alonso.