Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Δεν αποφάσισαν στη McLaren Honda για οδηγούς

Ελλάδα 5:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δεν αποφάσισαν στη McLaren Honda για οδηγούς

FORMULA 1

Δεν αποφάσισαν στη McLaren Honda για οδηγούς

FORMULA 1

Χτες στο Πάραγκον έγινε μια σύσκεψη μετόχων της εταιρείας για να ξεκαθαρίσει το θέμα των οδηγών. Κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό…

Advertisement
Advertisement

TOY TAKH ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Ο Alonso πρέπει να θεωρείται βέβαιος αλλά προκαλεί ερωτηματικά η καθυστέρηση για ν’ αποφασίσουν αν θα κρατήσουν το Magnussen ή το Button. Προφανώς γνωρίζουν πολύ καλά τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του καθενός και δεν είναι εκεί το θέμα. Οι πληροφορίες μας λένε πως ο Ron Dennis θέλει το Magnussen και όλοι οι υπόλοιποι τον Button. Ο ισχυρός άντρας της McLaren δεν πείθεται και προβάλλει ως επιχείρημα το οικονομικό μέρος καθότι ο Button θέλει 10πλάσια χρήματα από το Μάγκνουσεν. Το επιχείρημα της άλλης πλευράς είναι ότι τα φέρνει κιόλας και εκεί σκάλωσε χτες η συζήτηση καθότι η “πλευρά Button” πρέπει ν’ αποδείξει τον ισχυρισμό της με τη στήριξη κάποιων εκ των χορηγών της ομάδας.

Χτες ενώ συζητιόνταν όλα αυτά στο Πάραγκον οι Button και Magnussen παρεβρέθηκαν σε εκδήλωση για χορηγό της ομάδας στο Εδιμβούργο. Ο Button αφού οδήγησε τη McLaren ΜΡ4 650S μετά τόνισε: “Είμαι χαρούμενος και ήρεμος. Είτε βρίσκομαι του χρόνου στη F1, είτε κάπου αλλού σε άλλη μορφή αγώνων θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Δεν πρόκειται να περιμένω για πολύ ακόμη τη McLaren ν’ αποφασίσει. Θέλω να παραμείνω στη F1 και στην ομάδα αλλά χρειάζομαι μια απόφαση“.

Advertisement
Advertisement

Οι φήμες λένε ότι ο Button έχει έτοιμη συμφωνία για τα σπορ πρωτότυπα και έχει θέσει αυτός με τη σειρά του τώρα προθεσμία στην McLaren για ν’ αποφασίσει.

Ο Button οδηγεί τη McLaren ΜΡ4 650S χτες στο Εδιμβούργο σε εκδήλωση για λογαριασμού χορηγού της McLaren. Στην ίδια εκδήλωση βρίσκονταν και ο Magnussen