Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χωρίς θεατές ο αγώνας στην Ίμολα!

Ελλάδα 22:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χωρίς θεατές ο αγώνας στην Ίμολα!

FORMULA 1

Χωρίς θεατές ο αγώνας στην Ίμολα!

FORMULA 1

Η νέα επέλαση του κορωνοϊού Covid-19 οδηγεί όλο και περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, σε όλο και περισσότερους περιορισμούς, με τελευταίο «θύμα» το επικείμενο Grand Prix της Εμίλια Ρομάνα.

Advertisement
Advertisement

Στο κατά πολύ διαφοροποιημένο (λόγω της παγκόσμιας πανδημίας) καλεντάρι, η θρυλική Ίμολα βρήκε θέση από την κλειδαρότρυπα, φιλοξενώντας ξανά αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για πρώτη φορά από το 2006!

Τον περασμένο μήνα, οι διοργανωτές του αγώνα έλαβαν την άδεια να προχωρήσουν στην έκδοση 13.000 εισιτηρίων, συν την ελευθερία να λειτουργήσουν οι δομές VIP φιλοξενίας στην πίστα.

Ωστόσο, με τους αριθμούς κρουσμάτων να ανεβαίνουν πάλι ανησυχητικά, ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Giuseppe Conte, αποφάσισε νέο πακέτο μέτρων. Κι αυτό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την απουσία κοινού από τις αθλητικές εκδηλώσεις.

Advertisement
Advertisement

Imola-Senna20yrs-Memorial-circuit1000x600

Ο κυβερνήτης της Εμίλια Ρομάνα, Stefano Bonaccini, προσπάθησε να εξασφαλίσει εξαίρεση για το Grand Prix της Formula 1, όμως οι προσπάθειές του έπεσαν στο κενό.

Το Grand Prix της Ίμολα που θα είναι το τρίτο φετινό επί ιταλικού εδάφους, αποτελεί τον δέκατο-τρίτο, εκ των δεκαεπτά γύρων του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Advertisement

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ενώ στους προηγούμενους αγώνες, σε Σότσι, Νίρμπουργκρινγκ και Πορτιμάο, υπήρχαν θεατές στις κερκίδες, ούτε στον επόμενο στο πρόγραμμα αγώνα, αυτόν της Κωνσταντινούπολης θα επιτραπεί τελικά η είσοδος του κοινού.

imola-20-rbpool-e1000x600

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Το F1 Vlog για το Grand Prix του Πορτιμάο

O No1 μηχανικός του Hamilton μιλάει αποκλειστικά στο NewsAuto

O Αγωνιστικός Διευθυντής της Mercedes F1, Ron Meadows, αποκλειστικά στο NewsAuto!

Advertisement