Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάνεται το όνειρο για τον Kubica;

Ελλάδα 12:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάνεται το όνειρο για τον Kubica;

FORMULA 1

Χάνεται το όνειρο για τον Kubica;

FORMULA 1

Έντονη φημολογία έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες σχετικά για την θέση του δεύτερου οδηγού στη Williams για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2018, με τον Robert Kubica να φέρεται να είναι πλέον εκτός κάδρου!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Παρότι ο Πολωνός είχε ξεκάθαρο ρόλο φαβορί μέχρι και τις δοκιμές εξέλιξης ελαστικών της Pirelli που έλαβαν χώρα στην πίστα Γιας Μαρίνα του Άμπου Ντάμπι αμέσως μετά το φινάλε της σεζόν και παρότι η εκεί εμφάνισή του θεωρήθηκε επιτυχημένη, ο 32χρονος δείχνει να χάνει το τρένο της επιστροφής στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σχεδόν επτά χρόνια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε αγώνα ράλι.

Ο άνθρωπος που είναι πλέον πολύ πιθανό να βρεθεί στο πλευρό του Lance Stroll την επόμενη σεζόν, είναι ο Sergey Sirotkin, που έκανε επίσης δοκιμές με την βρετανική ομάδα στην πίστα των Εμιράτων. Από τη μία ο Ρώσος φημολογείται πως εντυπωσίασε στο τεστ και από την άλλη, η Williams βάζει στη ζυγαριά και τα… ρούβλια που θα της φέρει.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, φημολογείται πως ο 22χρονος Μοσχοβίτης που την τελευταία διετία είχε ρόλο δοκιμαστή στη Renault λαμβάνοντας πέρυσι μέρος σε τέσσερις περιόδους ελεύθερων δοκιμών (στα GP Ρωσίας, Ισπανίας, Αυστρίας και Μαλαισίας), μπορεί να φέρει σχεδόν 13 εκατομμύρια ευρώ σε χορηγίες!

Ως δεύτερη επιλογή για τη Williams παρουσιάζεται ένας άλλος Ρώσος, ο Daniil Kvyat, που βρέθηκε εκτός «οικογένειας» Red Bull ενώ την ίδια μοίρα με τον Kubica φέρεται να έχει και ο Paul di Resta.