Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Button: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε στο Spa

Ελλάδα 3:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Button: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε στο Spa

FORMULA 1

Button: Δεν μπορούμε να κερδίσουμε στο Spa

FORMULA 1

Μπορεί πολλοί να θεωρούν το Grand Prix Βελγίου ως τη μοναδική φετινή ευκαιρία της McLaren να κερδίσει αγώνα, όμως ο Τζένσον Μπάτον δεν είναι εξίσου αισιόδοξος. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 θεωρεί πως δεν έχουν το “πακέτο” για νίκη. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Advertisement
Advertisement

“Δεν πάμε στο Σπα με ‘πακέτο’ για νίκη αλλά θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ σε κάθε γύρο αυτής της πίστας – είναι πραγματικά απίστευτη η αίσθηση οδηγώντας στο Spa. Για τον τέλειο όμως γύρο, χρειάζεσαι ένα μονοθέσιο απόλυτα συγχρονισμένο με τον οδηγό διότι είναι μακρύς γύρος, με πολλές σημαντικές στροφές όπου καλείσαι να βρεις την τέλεια ισορροπία! Αν το πετύχεις και πηγαίνεις τέρμα γκάζι επί σχεδόν δύο λεπτά, είναι απίστευτο. Το Spa αποτελεί πεδίο πολλών θριάμβων της McLaren, ανάμεσα τους και η πρώτη νίκησε Grand Prix, την οποία σημείωσε ο ίδιος ο Μπρους ΜακΛάρεν το 1968. Αυτή τη φορά δεν θα είμαστε στους διεκδικητές για το ψηλότερο σκαλί του βάθρου αλλά όλη η ομάδα ανυπομονεί για μία ακόμα ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για την MP4-28”, σχολίασε ο Βρετανός στην επίσημη προεπισκόπηση του αγώνα από τη McLaren.

Πέρυσι στο Βέλγιο ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009 πανηγύρισε μία από τις δεκαπέντε νίκες στη καριέρα του στη Formula 1. Ο ενδέκατος γύρος της σεζόν, διεξάγεται σε μία εβδομαδα.