Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Button: Θα δείτε άλλη ΜcLaren στο Spa!

Ελλάδα 20:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Button: Θα δείτε άλλη ΜcLaren στο Spa!

FORMULA 1

Button: Θα δείτε άλλη ΜcLaren στο Spa!

FORMULA 1

Ο 33χρονος πρωταθλητής είναι πεπεισμένος πως η McLaren θα παρουσιάσει τελείως διαφορετική εικόνα στον επόμενο αγώνα στα τέλη Αυγούστου. ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Η F1 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην καλοκαιρινή ανάπαυλα με τα εργοστάσια των ομάδων κλειστά για δυο βδομάδες. Όμως αυτό θα τελειώσει στις 19/8 καθότι ο επόμενος αγώνας το Βελγικό GP είναι προγραμματισμένος για τις 25/8 στη θρυλική πίστα του Σπα.

Εκεί ο Μπάτον κέρδισε πέρυσι για λογαριασμό της McLaren και πιστεύει ότι και φέτος μπορεί να πραγματοποιήσει μια ανταγωνιστική εμφάνιση: ” Το τελικό αποτέλεσμα στην Ουγγαρία δεν ήταν ανάλογο των δυνατοτήτων μας. Παλεύαμε για την 5η θέση και τελικά τερματίσαμε στην 7η όμως παραταύτα προοδεύσαμε και η McLaren είχε μικρότερη διαφορά από τα κορυφαία μονοθέσια. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε την ευκαιρία να το δείξουμε αυτό στο Σπα. Πλέον βρισκόμαστε ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες και τις πιο αργές ομάδες. Πιστεύω πως στον επόμενο αγώνα θα μας δείτε να κοντράρουμε τους πιο γρήγορους συνδυασμούς πραγματικά ανυπομονώ να αγωνιστούμε στο Σπα”.

Η McLaren μέχρι στιγμής έχει μόνο 57 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση του πρωταθλήματος κατασκευαστών καθότι οι Μπάτον και Πέρεζ δεν έχουν ανέβει φέτος στο βάθρο.  Δεδομένου πως τη νέα χρονιά αλλάζουν σημαντικά οι κανονισμοί είναι λογικό καθότι δεν διεκδικούν τίτλο κάποια στιγμή σύντομα να εγκαταλείψουν την εξέλιξη του φετινού μονοθεσίου και να επικεντρωθούν σ’ αυτό της νέας χρονιάς. Δεν είναι απίθανο η αναβάθμιση του Σπα να είναι και η τελευταία που θα γίνει στην φετινή McLaren. Λογικά στους εννιά αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος οι ασημί θα παρουσιάζουν απλά διαφορετικές διαμορφώσεις του μονοθεσίου ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε πίστας.

Advertisement
Advertisement