Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αφήνει τη Formula 1 ο Brawn

Ελλάδα 20:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αφήνει τη Formula 1 ο Brawn

FORMULA 1

Αφήνει τη Formula 1 ο Brawn

FORMULA 1

Εκτός Formula 1 τουλάχιστον για το 2014 θα παραμείνει ο Ross Brawn, πράγμα που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του σε βρετανικά ΜΜΕ.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο 59χρονος τεχνικός που έχει κατακτήσει οκτώ τίτλους κατασκευαστών στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού (2 με τη Benetton, 6 με τη Ferrari και 1 με τη δική του Brawn GP) ενώ έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην κατάκτηση άλλων οκτώ στους οδηγούς (τους 7 του Michael Schumacher και τον μοναδικό του Jenson Button), ανακοίνωσε και επίσημα την απόφαση του, στο πλαίσιο εκδήλωσης… ψαρέματος στην Αγγλία.

«Διανύουμε την πλέον πολυάσχολη περίοδο σε μία σεζόν της Formula 1 κι εγώ είμαι εδώ και ψαρεύω. Αποχωρώ από την F1, λοιπόν. Αυτό το χρόνο, θα απολαύσω το ψάρεμα και θα ανυπομονώ για αυτό. Θα δούμε τι θα φέρει μετά η ζωή, προς το παρόν όμως, δεν έχω κάποια άλλα σχέδια», είπε ο Brawn στη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Advertisement
Advertisement

Τα παραπάνω, δίνουν τέλος στη φημολογία που ήθελε τον μέχρι πρότινος επικεφαλής της Mercedes AMG, να αντικαθιστά τον Martin Whitmarsh στο ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου της McLaren.

Μετά την αποχώρηση του Brawn, τα καθήκοντά του στη γερμανική ομάδα μοιράζονται οι Toto Wolff και Paddy Lowe. Διαβάστε περισσότερα εδώ.