Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Brawn: Δεν μου έχει κάνει πρόταση η Ferrari!

Ελλάδα 19:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Brawn: Δεν μου έχει κάνει πρόταση η Ferrari!

FORMULA 1

Brawn: Δεν μου έχει κάνει πρόταση η Ferrari!

FORMULA 1

Μπορεί έως τώρα να υπήρχε η εντύπωση πως ο Ross Brawn έχει αρνηθεί νέα πρόταση της Scuderia Ferrari αλλά σύμφωνα με δηλώσεις του, δεν έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί του εκπροσωπώντας την ιταλική ομάδα!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

O 61χρονος που ήταν κάτοικος Μαρανέλο την περίοδο 1997-2006, οδηγώντας τη Ferrari στην εποχή κυριαρχία της διά χειρός Michael Schumacher, αποχώρησε το 2013 από τη Formula 1. Και όπως τόνισε στο motorsport.com, δεν έχει σκοπό να επιστρέψει!

«Δεν είχα καμία επικοινωνία με τη Ferrari, δεν ξέρω από πού έχουν προκύψει όλες αυτές οι ιστορίες! Δεν μου έκαναν πρόταση, δεν την αρνήθηκα! Και δεν έχω στα πλάνα μου την επιστροφή στην F1. Δεν έχει προκύψει κάτι που να με ενθουσιάζει περισσότερο από αυτό που κάνω τώρα (σ.σ. επικεντρώνεται στο… ψάρεμα!). Η ζωή μου είναι πιο χαλαρή, πιο ισορροπημένη και παρότι δεν έχει τις κορυφώσεις ενθουσιασμού που μου χάριζαν οι αγώνες, νομίζω όλα τα υπόλοιπα με αποζημιώνουν και με το παραπάνω», είπε ο Βρετανός τεχνικός.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο, άφησε ένα μικρό παραθυράκι για το μέλλον…

«Ποτέ μη λες ποτέ. Ίσως κάποια στιγμή υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες ώστε να δελεαστώ. Όμως για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω ποιες μπορεί να είναι αυτές», τόνισε ο Brawn.