Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Brawn: Ουδέποτε συζήτησα με τη Ferrari!

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Brawn: Ουδέποτε συζήτησα με τη Ferrari!

FORMULA 1

Brawn: Ουδέποτε συζήτησα με τη Ferrari!

FORMULA 1

Ο αγωνιστικός διευθυντής της Mercedes έχει μακρά παράδοση στο Μαρανέλο. Ως τεχνικός διευθυντής της Ferrari έχει κατακτήσει από το 1999 – 2004 πέντε πρωταθλήματα οδηγών και έξι κατασκευαστών. Με τις φήμες να θέλουν τον Πάντι Λόου αργά ή γρήγορα να τον αντικαθιστά στη γερμανική εταιρεία ήταν λογικά θέμα χρόνου να δημοσιοποιηθούν σενάρια επιστροφής του Μπρον στην Ιταλική ομάδα. ΤΟΥ Τ. ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ

Advertisement
Advertisement

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει την κατάσταση: “Δεν έχω μιλήσει με τη Ferrari για πιθανή επιστροφή μου εκεί. Έχω ζήσει πολλές υπέροχες στιγμές στο Μαρανέλο και λατρεύω την Ιταλία, αυτή τη βδομάδα θα κάνω διακοπές εκεί στο Forte dei Marmi. Όμως είμαι ικανοποιημένος στη Mercedes. Κάνουμε σπουδαία δουλειά. Η προσθήκη του Πάντι Λόου δεν άλλαξε κάτι. Ο ρόλος μου στην ομάδα είναι διαφορετικός. Το μυστικό της επιτυχίας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό είναι η σταθερότητα. Είμαστε πλέον ανταγωνιστικοί χάρη σε μια μεθοδική δουλειά που άρχισε εδώ και 18 μήνες”.

Όσον αφορά στις πιθανότητες που έχει ο Λιούις Χάμιλτον να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μετά τη νίκη του στην Ουγγαρία ενώ υπολείπεται 48 βαθμούς από την κορυφή και απομένουν 225 βαθμοί να μοιραστούν στους τελευταίους 9 αγώνες, ο Ρος Μπρον είναι επιφυλακτικός: ” Για μας αυτή είναι μια μεταβατική χρονιά, στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι το 2014 με το νέο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα. Από κει και πέρα όμως αν μας δοθεί η ευκαιρία να πάρουμε τον τίτλο γιατί όχι. Θα είναι βέβαια πολύ δύσκολο γιατί η Red Bull έχει σταθερότητα και ο Φέτελ δεν κάνει λάθη”.

Από την πλευρά του ο διευθυντής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ προειδοποίησε την ομάδα έναντι του κινδύνου να παρασυρθεί από τη φετινή μάχη του τίτλου και να υποβιβάσει την προσπάθεια να παρουσιαστεί πανέτοιμη το 2014 όπου οι πολύ σημαντικές αλλαγές κανονισμών μπορεί να δημιουργήσουν μεγάλες ανατροπές στο grid.

Advertisement
Advertisement