Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Alonso

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Alonso

FORMULA 1

Μπαίνει στο αεροπλάνο ο Alonso

FORMULA 1

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Fernando Alonso έκανε το πρώτο βήμα για την επιστροφή του πίσω από το τιμόνι! Ο Ισπανός πέρασε τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη από ιατρική ομάδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αυτές έλαβαν χώρα στο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ στην Αγγλία και αφορούσαν τα αντανακλαστικά του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αλλά και τη μνήμη του. Έτσι, του δόθηκε η άδεια να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στη Μαλαισία, εκεί όπου την προσεχή Κυριακή 29 Μαρτίου, διεξάγεται ο δεύτερος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Βέβαια ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η παρουσία του πίσω από το τιμόνι της McLaren MP4-30 αλλά και στο grid της Σεπάνγκ. Φτάνοντας στην Ασιατική χώρα, ο 33χρονος θα εξεταστεί από τον επικεφαλής ιατρό της FIA, Jean-Charles Piette. Αυτός θα συγκρίνει τη δυνατότητα αντίληψης αλλά και τα αντανακλαστικά του Alonso, σε σχέση με τις εξετάσεις που του έγιναν προτού κριθεί πως δεν ήταν σε θέση να τρέξει στην πρεμιέρα της Αυστραλίας.

Advertisement
Advertisement

Πάντως στη Μαλαισία θα ταξιδέψει και ο τρίτος οδηγός της McLaren, Kevin Magnussen, που θα είναι έτοιμος να τρέξει αν τελικά ο Alonso αποφασιστεί να παραμείνει στα… pits.