Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

«Ψάχνεται» για επιστροφή στην F1 o Barrichello

Ελλάδα 3:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

«Ψάχνεται» για επιστροφή στην F1 o Barrichello

FORMULA 1

«Ψάχνεται» για επιστροφή στην F1 o Barrichello

FORMULA 1

Ενώ η καριέρα του στη Formula 1 φερόταν να έχει ολοκληρωθεί προ πολλού, ο Ρούμπενς Μπαρικέλο φέρεται να έχει αντίθετη άποψη! Φήμες θέλουν τον Βραζιλιάνο σε επαφές με τη Sauber για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Ο γεννημένος στο Σάο Πάολο οδηγό, έχει αισίως κλείσει τα 41 αλλά αυτό δεν τον πτοεί. Σύμφωνα λοιπόν με το γερμανικό περιοδικό AMuS, βρίσκεται σε επαφές με την ελβετική ομάδα, έχοντας μάλιστα ως… ατού και μάλιστα πειστικό, χορηγία που ανέρχεται σε 8ψήφιο νούμερο!

Δεδομένων των οικονομικών προβλημάτων της Sauber και της διαφαινόμενης ανάγκης της να έχει δύο pay-drivers την επόμενη σεζόν, η προοπτική ο ένας εξ αυτών να είναι ένας πολύπειρος νικητής 11 Grand Prix φαντάζει ιδανική! Άλλωστε στο πλευρό του θα μπορέσει να προσαρμοστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο νεαρός Σεργκέι Σιρότκιν.

Advertisement
Advertisement

Αν προχωρήσει αυτό το σενάριο, η Sauber θα έχει τη μεγαλύτερη ηλικιακή απόκλιση στο grid του 2014, με τον νεότερο αλλά και τον γηραιότερο οδηγό!

Αν αναρωτιέστε για τον βαθμό ετοιμότητας του Μπαρικέλο, ο ίδιος είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο της πατρίδας του Globo: «Θα πρέπει μόνο να κάνω εντατική προπόνηση για τον αυχένα μου. Πέραν αυτού, θα μπορούσα να τρέξω κι αύριο»!

Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε από τη Formula 1 στο τέλος του 2011 όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Williams. Την επόμενη χρονιά έκανε το μεγάλο άλμα στο πρωτάθλημα IndyCar όπου με 289 βαθμούς στο ενεργητικό του, ήταν 12ος στην τελική κατάταξη. Μάλιστα έτρεξε για πρώτη φορά στα 500 μίλια της Ινδιανάπολης όπου τερμάτισε στην ενδέκατη θέση, έχοντας μάλιστα βρεθεί για λίγο και στην πρωτοπορία.

Advertisement

Φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Stock Car της Βραζιλίας, έχοντας μία παρουσία στο βάθρο.