Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μεταξύ συγγενών και φίλων στην Ινδία

Ελλάδα 22:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μεταξύ συγγενών και φίλων στην Ινδία

FORMULA 1

Μεταξύ συγγενών και φίλων στην Ινδία

FORMULA 1

Απογοητευτικές είναι οι έως τώρα πωλήσεις εισιτηρίων για το Grand Prix της Ινδίας. Μόλις δέκα μέρες πριν τον αγώνα στο Νέο Δελχί, ο αριθμός των θεατών που αναμένεται να βρεθούν στις κερκίδες, μετά βίας ξεπερνά τις 20 χιλιάδες. Πράγμα που ίσως σημαίνει πολλά για το μέλλον του αγώνα…

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O Ινδοί δεν θα φιλοξενήσουν την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2014 και το μειωμένο ενδιαφέρον του κοινού ίσως θέσει υπό αμφισβήτηση την επιστροφή του Buddh Circuit στο καλεντάρι του 2015.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως για το παρθενικό Grand Prix Ινδίας είχαν πουληθεί 95.000 εισιτήρια, πέρυσι έπεσαν στις 65.000 και φέτος… να δούμε τελικά πως θα διαμορφωθεί το νούμερο τις επόμενες ημέρες.

Advertisement
Advertisement

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι πολύ πιθανό την επόμενη Κυριακή να αναδειχθεί παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη συνεχόμενη φορά ! Χρειάζεται μόλις 10 βαθμούς για να εξασφαλίσει από τώρα τη διατήρηση των σκήπτρων.
%%anc%%

Ειδικά στην Ινδία, ο Γερμανός έχει σημειώσει έως τώρα απόλυτη κυριαρχία! Το 2011 έκανε το παρθενικό του «Grand Chelem», κατακτώντας pole position και νίκη, σημειώνοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα και έχοντας τη πρωτοπορία και στους 60 γύρους του αγώνα. Πέρυσι παραλίγο να επαναλάβει τα πάντα, έχασε μόνο τον ταχύτερο γύρο.

zp8497586rq