Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Autodromo… φιλικό προς «ταύρους»!

Ελλάδα 0:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Autodromo… φιλικό προς «ταύρους»!

FORMULA 1

Autodromo… φιλικό προς «ταύρους»!

FORMULA 1

Μπορεί οι οδηγοί της Mercedes να μονομάχησαν για μία ακόμα για την pole position, ωστόσο παρά τη μεγάλη ευθεία της, η πίστα Hermanos Rodriguez φαίνεται να βολεύει τις RB11.

Advertisement
Advertisement

TOY ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Μόλις ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου χώριζε τον τέταρτο Daniil Kvyat από τον πέμπτο Daniel Ricciardo. Πλασαρίσματα που έφεραν ικανοποίηση στον επικεφαλής της Red Bull Racing, Christian Horner.

«Ήταν καλές κατατακτήριες για εμάς. Έως τώρα είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτή την πίστα, ειδικά δεδομένου πως οι κατατακτήριες δοκιμές φέτος αποτελούν αδύναμο σημείο για εμάς. Εκκινούμε τον αγώνα από καλές θέσεις και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα τερματίσουμε. Η στρατηγική ελαστικών μπορεί να αποτελέσει κλειδί και ελπίζω να έχουμε ένα συναρπαστικό αγώνα για αυτό το ενθουσιώδες κοινό που έχει δημιουργήσει φανταστική ατμόσφαιρα», είπε ο Βρετανός.

Advertisement
Advertisement

horner-mex15-serious640

Αντίστοιχα ικανοποιημένος ήταν και ο Daniil Kvyat που επικρατώντας του teammate του για την πιο μικρή δυνατή διαφορά (0.001sec) θα βρεθεί στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης του Grand Prix της Πόλης του Μεξικού.

«Ήταν ενδιαφέρουσες κατατακτήριες δοκιμές. Όλα κύλησαν ομαλά στο Q1 και το Q2 αλλά η πίστα είναι καινούρια και είναι εύκολο να κάνεις ένα μικρό λάθος που να αποδειχθεί σημαντικό. Ίσως λοιπόν να μην έκανα ιδανικό γύρο στο Q3. Η τέταρτη θέση είναι αντιπροσωπευτική της ταχύτητάς μας. Ίσως να μπορούσα να είμαι ταχύτερος κατά 1-2 δέκατα του δευτερολέπτου αλλά αυτό δεν θα με τοποθετούσε ψηλότερα στο grid. O τρίτος ήταν αρκετά μακριά σήμερα. Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό μας επιτρέπει να εκμεταλλευτούμε όποια ευκαιρία προκύψει στον αγώνα. Είναι ένα καινούριο Grand Prix, σε μία νέα πίστα, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν ανεβάζω ψηλά τον πήχη, θέλω απλά να έχω έναν καθαρό, σταθερό αγώνα και να κερδίσω αρκετούς βαθμούς», σχολίασε ο Ρώσος.

Advertisement

kvyat-mex15-act-b640

Το Grand Prix Μεξικού θα προβληθεί Live από τον OTE TV και την τηλεόραση του Alpha, με το F1 Countdown να αρχίζει στις 20.00.

Advertisement