Ατύχημα με ποδήλατα στη Mercedes F1!
FORMULA 1
Πολλά από τα μέλη της ομάδας της Mercedes είναι φαν της υγιεινής ζωής, της σωστής διατροφής και της γυμναστικής. Δεδομένου πως είναι τέτοια η φύση της δουλειάς που δεν μπορούν να βρίσκονται πολύ χρόνο στην έδρα τους έχουν αναπτύξει τους αυτοματισμούς που τους επιτρέπουν να προπονούνται όπου κι αν βρίσκονται.
ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΠΟΥΡΝΑΡΑΚΗ
WHAT CAR
Καθότι η βδομάδα που διανύουμε εμπεριέχει δυο GP σε απόσταση 800km μεταξύ τους από το Χοκενχάιμ μέχρι το Ουγγαρόρινγκ τα μέλη της ομάδας βρέθηκαν χτες να ποδηλατούν στα περίχωρα της Βιέννης – γενέτειρας του Toto Wolff – στις όχθες του Δούναβη.
Κατά τη διάρκεια της άσκησης χτύπησαν ο ένας πάνω στον άλλο και έπεσαν με αποτέλεσμα τον επιπόλαιο τραυματισμό με μώλωπες και αμυχές του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Paddy Lowe αλλά τον πιο σοβαρό τραυματισμό του αγωνιστικού διευθυντή της εταιρείας Wolff.
Ο Αυστριακός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε κάταγμα στον καρπό, στον αγκώνα, στον ώμο και στην κλείδα. Από την ομάδα ανακοινώθηκε πως ο Wolff διατηρεί το κέφι του και θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο στο Ουγγαρόρινγκ για τον 11ο αγώνα του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις