Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Arrivabene: Καλά κάνει και μας φοβάται η Mercedes

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Arrivabene: Καλά κάνει και μας φοβάται η Mercedes

FORMULA 1

Arrivabene: Καλά κάνει και μας φοβάται η Mercedes

FORMULA 1

Μπορεί ο Sebastian Vettel να υποβάθμισε πρόσφατες δηλώσεις του Niki Lauda, σύμφωνα με τις οποίες η Ferrari έχει πλησιάσει πολύ τη Mercedes, όμως ο επικεφαλής της Scuderia Maurizio Arrivabene δεν έχει διαφορετική άποψη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Ιταλός που πήγε στο Μαρανέλο και τα άλλαξε όλα, οδηγώντας την Ferrari σε ένα νέο κεφάλαιο που ξεκίνησε με τρεις νίκες μέσα στη σεζόν, είναι αισιόδοξος πως τα καλύτερα έρχονται!

«Είμαι επιφυλακτικός σχετικά με το γιατί το είπε ο Niki αλλά ναι, μελετώντας τα δεδομένα, φαίνεται πως έχουμε μειώσει τη διαφορά και πως το τμήμα κινητήρα μας έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Θέλω να τους ευχαριστήσω γιατί η μονάδα ισχύος είναι η καρδιά του μονοθεσίου. Τώρα, πρέπει να δουλέψουμε και σε άλλους τομείς του. Φέτος δεν ήταν εφικτό να κάνουμε μεγάλες αλλαγές αλλά δουλεύουμε για το 2016. Δεν θέλουμε να είμαστε κοντά στη Mercedes αλλά μπροστά της», είπε ο Arrivabene στο ιταλικό περιοδικό Autosprint.

Advertisement
Advertisement

Όλα αυτά ενώ ο Sebastian Vettel που πανηγύρισε τη νίκη στα Grand Prix Μαλαισίας, Ουγγαρίας και Σιγκαπούρης, στη Βραζιλία είδε την καρό σημαία 14sec πίσω από τον νικητή Nico Rosberg και 6sec πίσω από τον Lewis Hamilton, παρότι δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο επί 71 γύρους – ούτε οι συνθήκες ευνοούσαν της SF15-T. Διαφορά ενδεικτική του πόσο έχει πλησιάσει η Ferrari τα «ασημί βέλη» σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν.