Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποσύρεται από την ενεργό δράση η Susie Wolff

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποσύρεται από την ενεργό δράση η Susie Wolff

FORMULA 1

Αποσύρεται από την ενεργό δράση η Susie Wolff

FORMULA 1

Τίτλους τέλους στην αγωνιστική της καριέρα έβαλε η επίσημη δοκιμαστής της Williams, Suzie Wolff, που ανακοίνωσε πως στο τέλος της σεζόν… κρεμάει τα γάντια της!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Ο Σκοτσέζα οδηγός με 13 χρόνια καριέρας σε αγώνες μονοθεσίων αλλά και του Γερμανικού Πρωταθλήματος Τουρισμού, τα τελευταία τέσσερα χρόνια ανήκε στην οικογένεια της ιστορικής βρετανικής ομάδας. Έκανε με αυτή δοκιμές εξέλιξης ενώ τόσο φέτος όσο και πέρυσι, είχε από δύο εμφανίσεις σε ελεύθερες δοκιμές Grand Prix. Κάτι που είχε να κάνει γυναίκα πάνω από δύο δεκαετίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, έλεγε πως από τη στιγμή που η Williams θα συνεχίσει και το 2016 με το οδηγικό δίδυμο των Felipe Massa και Valtteri Botas, θα επανεξέταζε τα πλάνα της μιας και δεν υπήρχε η δυνατότητα για αγωνιστικό ντεμπούτο στη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

Η σκέψη… έφερε τελικά την απόφαση να αποσυρθεί. H 32χρονη είπε σε ανακοίνωσή της: «Κλείνω αυτό το κεφάλαιο και ανυπομονώ για τις μελλοντικές προκλήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τη Williams για την ευκαιρία που μου έδωσε τα τελευταία χρόνια και που πραγματοποίησε το μεγάλο μου όνειρο: να οδηγήσω ένα μονοθέσιο της F1».

Η τελευταία επίσημη εμφάνιση της Wolff πίσω από το τιμόνι, θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Νοεμβρίου, στον Αγώνα των Πρωταθλητών που θα λάβει χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Advertisement

wolff-susie-fw36-act640

To NewsAuto είχε πραγματοποιήσει παλαιότερα ένα αφιέρωμα στη Suzie Wolff, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Advertisement

Η ταλαντούχα οδηγός αποτελεί σύζυγο του επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff. Διαβάστε τι μας είχε πει για τη σχέση τους ο Αυστριακός, πατώντας εδώ.