Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απών και από το GP Κίνας ο Wehrlein

Ελλάδα 11:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απών και από το GP Κίνας ο Wehrlein

FORMULA 1

Απών και από το GP Κίνας ο Wehrlein

FORMULA 1

Ξινή έχει βγει στον Pascal Wehrlein η συμμετοχή του στον περίφημο «Αγώνα των Πρωταθλητών» που έγινε στις αρχές του χρόνου στο Μαϊάμι. O Γερμανός είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα πολύ παράξενο ατύχημα, από το οποίο αποκόμισε έναν τραυματισμό στην πλάτη που του έχει στοιχήσει πολύ!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis, ps@newsauto.gr)

Έχοντας χάσει τα βασικό στάδιο προετοιμασίας του ενόψει της απαιτητικής νέας σεζόν όπου τα μονοθέσια καταπονούν ιδιαίτερα τους οδηγούς, μετά από μόλις μία ημέρα στην πρεμιέρα της Αυστραλίας, διαπίστωσε πως δεν είναι σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση ώστε να βγάλει τον αγώνα της Μελβούρνης. Έτσι και αποσύρθηκε.

Αυτή τη φορά, δεν περίμενε τελευταία στιγμή. Παρότι πέρασαν σχεδόν δέκα μέρες, ακόμα δεν είναι έτοιμος και έτσι ανακοινώθηκε ήδη πως θα είναι και στην Κίνα απών. Χωρίς μάλιστα να είναι σαφές το πότε θα επιστρέψει πίσω από το τιμόνι της C36.

Advertisement
Advertisement

Στο πλαίσιο της επίσημης προεπισκόπησης της Sauber για τον αγώνα της Σαγκάης, ο Γερμανός οδηγός παραδέχθηκε: «Το σημαντικότερο είναι να μπορώ να κάνω έντονη προπόνηση και να είμαι 100% έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Μόνο τότε θα μπορέσω να ολοκληρώσω το πρώτο μου αγωνιστικό τριήμερο ως οδηγός της Sauber. Ελπίζω αυτό να είναι στο Μπαχρέιν αλλά ακόμα κι αν όχι, τότε θα πάρουμε όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να είμαι εντελώς έτοιμος».

Η ατυχία ενός αποτελεί τύχη άλλου. Έτσι ο Antonio Giovinazzi θα συνεχίσει πίσω από το τιμόνι της Sauber, έχοντας ως προίκα την ενθαρρυντική του εμφάνιση στο Άλμπερτ Παρκ. Ο δοκιμαστής της Ferrari θα έχει την ευκαιρία να δείξει ξανά τις δυνατότητές του ενώ αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του Wehrlein, δεν αποκλείεται να δούμε τον Ιταλό τόσο στον αγώνα της επόμενης εβδομάδας στο Μπαχρέιν (την Κυριακή του Πάσχα) αλλά και στη Ρωσία.