Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποκαλυπτήρια στη Χερέθ για τη νέα Mercerdes

Ελλάδα 10:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκαλυπτήρια στη Χερέθ για τη νέα Mercerdes

FORMULA 1

Αποκαλυπτήρια στη Χερέθ για τη νέα Mercerdes

FORMULA 1

Μετά τις Force India, Ferrari και McLaren, η Mercedes είναι η τέταρτη κατά σειρά ομάδα που ανακοίνωσε ημερομηνία παρουσίασης του μονοθεσίου με το οποίο θα υπερασπιστεί το 2015 τον παγκόσμιο τίτλο της στη Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Το όνομα αυτού είναι W06 Hybrid και τα αποκαλυπτήρια του θα πραγματοποιηθούν την 1η Φεβρουαρίου στην πίστα της Χερέθ ντε λα Φροντέρα. Συγκεκριμένα, νωρίς το πρωί, στο pit lane του σιρκουί της Νότιας Ισπανίας, λίγο πριν αρχίσει το πρώτο χειμερινό τεστ εξέλιξης που θα ολοκληρωθεί στις 4 του μήνα.

Παράλληλα, οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν και το πρόγραμμα τους για τις δοκιμές, με τον Nico Rosberg να ανοίγει την αυλαία κι να οδηγεί και την τρίτη ημέρα. Ο Lewis Hamilton θα οδηγήσει τη Δευτέρα και την Τετάρτη, 2 και 4 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Advertisement
Advertisement

«Πέρυσι τέτοια εποχή προετοιμαζόμασταν για μία εντελώς νέα Formula 1, τώρα έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του… επόμενου βήματος στην εξέλιξη μας. Ξέραμε αυτό το χειμώνα πως στις πλάτες μας υπάρχει ένας στόχος για όλες τις άλλες ομάδες. Όλοι στο Μπράκλεϊ, το Μπρίξγουορθ και τη Στουτγάρδη, δούλεψαν σκληρά για τη δημιουργία του νέου Ασημί Βέλους και θέλω να τους ευχαριστήσω για τις προσπάθειές τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Toto Wolff.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες παρουσιάσεων των νέων μονοθεσίων:

Ομάδα Μονοθέσιο Ημερομηνία Τόπος
Mercedes W06 Hybrid 1/2 Χερέθ
Red Bull RB11 ; ;
Williams FW38 ; ;
Ferrari F666 30/1 online
McLaren MP4/30 29/1 online
Force India VJM08 21/1 Μέξικο Σίτι
Toro Rosso STR10 ; ;
Lotus E23 Hybrid ; ;
Sauber C35 ; ;