Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αποκάλυψη και… επίδειξη μόδας για την AlphaTauri (video)

Ελλάδα 7:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη και… επίδειξη μόδας για την AlphaTauri (video)

FORMULA 1

Αποκάλυψη και… επίδειξη μόδας για την AlphaTauri (video)

FORMULA 1

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έκλεισε με την παρουσίαση του μονοθεσίου και του γενικότερου project της Scuderia AlphaTauri!

Advertisement
Advertisement

Μετά από 14 χρόνια ως Toro Rosso, η δεύτερη ομάδα της Red Bull αλλάζει ταυτότητα, υιοθετώντας το όνομα του fashion brand του ομίλου, που ακούει στο όνομα AlphaTauri. Και η εκδήλωση αποκαλυπτηρίων που έγινε στο περίφημο Hangar-7 στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, είχε πράγματι και επίδειξη μόδας!

Πρώτα είδαμε την ανοιξιάτικη κολεξιόν της εταιρείας, μετά τα επίσημα είδη ρουχισμού που θα φορούν τα μέλη της ομάδας και θα είναι προς πώληση για το κοινό και στο τέλος είδαμε και το νέο μονοθέσιο: την AT01.

Στην πραγματικότητα, το μονοθέσιο που υπήρχε στη σκηνή αλλά και στην εκδήλωση που γινόταν παράλληλα στην παγκόσμια πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο, ήταν η περυσινή STR14 με μερικά στοιχεία από το νέο μονοθέσιο. Και φυσικά τα νέα χρώματα της ομάδας: το λευκό και το κόκκινο!

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα, η AlphaTauri μοιραζόταν διαδικτυακά ψηφιακές εικόνες του «όπλου» το οποίο θα κατεβάσει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2020. Ένα μονοθέσιο που θα το οδηγούν ξανά οι Pierre Gasly και Daniil Kvyat! Όσο για τους στόχους για τη νέα σεζόν που αρχίζει στις 15 Μαρτίου στην Αυστραλία, ο επικεφαλής της ομάδας Franz Tost κατέστησε σαφές πως η AlphaTauri πρέπει να είναι στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας των κατασκευαστών!

Πρέπει να σημειωθεί πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει πετύχει ποτέ η ιταλική ομάδα που ήταν έκτη το 2008 όταν ο Sebastian Vettel της χάρισε την παρθενική της νίκη αλλά και π0έρυσι, όταν πανηγύρισε δύο παρουσίες στο βάθρο, βαθμολογήθηκε 15 φορές σε 21 αγώνες και συνολική συγκομιδή 85 πόντων – τη μεγαλύτερη στην ιστορία της.

Advertisement

Αύριο, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί το shakedown της AT01, στην πίστα του Μιζάνο στην Ιταλία. Όπως και πέρυσι, θα παίρνει ώθηση από υβριδικές μηχανές της Honda ενώ θα αξιοποιεί μηχανικά μέρη σχεδιασμένα από τη Red Bull Racing, όπως το κιβώτιο ταχυτήτων και η πίσω ανάρτηση.

Advertisement

Δείτε την παρουσίαση της Scuderia AlphaTauri, με τον David Coulthard σε ρόλο παρουσιαστή, στο video που ακολουθεί…