Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απογοητευμένος ο Magnussen

Ελλάδα 13:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απογοητευμένος ο Magnussen

FORMULA 1

Απογοητευμένος ο Magnussen

FORMULA 1

Μπορεί η ανακοίνωση της επιλογής του Jenson Button ως teammate του Fernando Alonso για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2015 να ικανοποίησε τη συντριπτική πλειοψηφία του κοινού, όχι όμως και το μεγάλο χαμένο της υπόθεσης: τον Kevin Magnussen.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O Δανός που φέτος έκανε ντεμπούτο στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με τη βρετανική ομάδα, κάνει πισωγύρισμα στην καριέρα του αφού χάνει τη θέση επίσημου οδηγού και περιορίζεται σε αυτή του τρίτου οδηγού και δοκιμαστή.

«Προφανώς είμαι απογοητευμένος που δεν θα είμαι οδηγός της McLaren-Honda. Θέλω να τρέχω σε αγώνες και φυσικά είμαι απογοητευμένος. Όμως παραμένω μέλος μίας σπουδαίας ομάδας και θα έχω ακόμα ευκαιρίες στην καριέρα μου στη Formula 1 για τηξν οποία παραμένω ιδιαιτέρως αισιόδοξος. Αυτή η νέα συνεργασία είναι συναρπαστική και ακόμα και ο ρόλος του τρίτου οδηγού αποτελεί μεγάλη πρόκληση αλλά και ευκαιρία», σχολίασε ο 22χρονος.

Advertisement
Advertisement

Φέτος ο Δανός βαθμολογήθηκε σε 12 από τα 19 Grand Prix, με το ντεμπούτο του (στην Αυστραλία) να αποτελεί και τη μοναδική του παρουσία στο βάθρο.