Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απογοητευμένος ο Horner

Ελλάδα 3:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απογοητευμένος ο Horner

FORMULA 1

Απογοητευμένος ο Horner

FORMULA 1

Μετά το Grand Prix Αυστραλίας, ούτε αυτό της Μαλαισίας κύλησε βάσει σχεδίου για τη Red Bull Racing. Παρότι οι «ταύροι» βαθμολογήθηκαν, έχασαν θέσεις σε σχέση με το grid, με τον ρυθμό των RB11 να προβληματίζει τον επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο απόγευμα για εμάς. Μία επαφή στην πρώτη στροφή προκάλεσε ζημιά στην εμπρός αεροτομή του Daniel, επηρεάζοντας αρνητικά τον αγώνα του. Μετά το αυτοκίνητο ασφαλείας, οι θερμοκρασίες των φρένων άρχισαν να ανεβαίνουν και χρειάστηκε να “προστατεύσουμε” τα μονοθέσια μας στο δεύτερο μισό του αγώνα. Δεν πιστεύω πως οι οδηγοί μας θα μπορούσαν να κάνουν κάτι περισσότερο σήμερα. Έχουμε πολλά να εξετάσουμε, να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε αλλά και να προσπαθήσουμε να λύσουμε μέχρι το Grand Prix Κίνας που διεξάγεται σε δύο εβδομάδες. Ο Sebastian έκανε έναν απίστευτο αγώνα, συγχαρητήρια σε αυτόν αλλά και τη Ferrari. Ελπίζουμε σύντομα να είμαστε και εμείς σε θέση να τους πιέσουμε», είπε ο Βρετανός στον απολογισμό της RBR για τη μάχη της Σεπάνγκ.

Advertisement
Advertisement

Ο Daniil Kvyat τερμάτισε ένατος έχοντας εκκινήσει πέμπτος ενώ ο Daniel Ricciardo δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την τέταρτη θέση στο grid, περιορίστηκε στη δέκατη στο πέσιμο της καρό σημαίας.

Με έντεκα βαθμούς στο ενεργητικό της, η Red Bull Racing είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών.