Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απίστευτη επίθεση Alonso στη Honda!

Ελλάδα 0:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτη επίθεση Alonso στη Honda!

FORMULA 1

Απίστευτη επίθεση Alonso στη Honda!

FORMULA 1

Δεν συνηθίζει να μασάει τα λόγια του αλλά αυτή τη φορά ο Fernando Alonso προκάλεσε αίσθηση με την άνεση με την οποία καταφέρθηκε εναντίον της Honda σε δηλώσεις του στο περιθώριο του δεύτερου τετραήμερου δοκιμών εξέλιξης της F1 που διεξάγεται στη Βαρκελώνη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/seitanf1, ps@newsauto.gr)

Μετά από έξι ημέρες δοκιμών που σημαδεύτηκαν από πολλά τεχνικά προβλήματα και μέτριους χρόνους, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής «πυροβόλησε» με λέξεις την ιαπωνική εταιρεία που για τρίτη χρονιά παρέχει τις υβριδικές μηχανές στη McLaren.

«Δεν πιστεύω πως υστερούμε πολύ στον τομέα του σασί. Έχουμε μόνο ένα πρόβλημα κι αυτό είναι η υβριδική μηχανή. Δεν έχει αξιοπιστία και δεν έχει ισχύ! Χάνουμε 30 km/h στην ευθεία. Σε κάθε ευθεία!», είπε ο Ισπανός.

Advertisement
Advertisement

Στη συνέχεια της ομιλίας του στους εκπροσώπους του Τύπου στην πίστα του Μονμελό, οριοθέτησε το μέγεθος του προβλήματος.

«Νομίζω πως τα πράγματα είναι πάνω-κάτω όπως πέρυσι. Το 2015 ήμασταν ακόμα πιο πίσω. Απλά φέτος είναι πιο απογοητευτικό διότι λόγω των αλλαγών των κανονισμών, είχαμε υψηλότερες προσδοκίες, περιμέναμε να μειώσουμε τη διαφορά το Χειμώνα. Πρέπει να βελτιωθούμε, η κατάσταση είναι κάθε άλλο παρά ιδανική», τόνισε ο Alonso.

alonso-barc17test1-j640

Advertisement

Μάλιστα ο 35χρονος το έριξε και στην πλάκα, όταν ρωτήθηκε αν με το φετινό μονοθέσιο μπορεί να περάσει τέρμα γκάζι από τη στροφή 3 του σιρκουί της Καταλονίας. Η απάντηση του, ήταν απολαυστική: «Ω ναι. Και όχι μόνο τη στροφή 3. Εμείς σχεδόν σε όλες τις στροφές περνάμε τέρμα γκάζι»!