Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απειλεί τη Μόντσα ο Ecclestone

Ελλάδα 11:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απειλεί τη Μόντσα ο Ecclestone

FORMULA 1

Απειλεί τη Μόντσα ο Ecclestone

FORMULA 1

Για μία ακόμα φορά, το ιταλικό Grand Prix έχει μπει στο στόχαστρο του κατόχου των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, Bernie Ecclestone. Ο δαιμόνιος επιχειρηματίας άφησε θολό το τοπίο γύρω από το μέλλον του ιστορικού αγώνα που διεξάγεται στην πίστα της Μόντσα. ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Advertisement
Advertisement

«Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει τελικά με την Ιταλία. Δεν υπάρχει συμφωνία για το μέλλον του αγώνα. Λίγο πολύ, τα πράγματα είναι κι εκεί όπως ήταν και με τη Γερμανία», είπε στο βρετανικό Autosport ο 84χρονος.

Το συμβόλαιο των γειτόνων μας ολοκληρώνεται στο τέλος του 2016. Από εκεί και πέρα, αν οι διοργανωτές δεν εναρμονιστούν με τα οικονομικά θέλω του Ecclestone, δεν αποκλείεται το ιταλικό Grand Prix, να έχει την τύχη του γαλλικού αλλά και του γερμανικού που δεν βρίσκονται στο καλεντάρι.

Κι αν αυτό φαντάζει παράλογο για κάθε λάτρη της Formula 1, φαντάζει λογικό για τον Ecclestone: «Τα ίδια μου έλεγαν όταν βρέθηκε η Γαλλία εκτός προγράμματος. Τα ίδια και τώρα με τη Γερμανία. Όμως έχουμε στη θέση τους μερικούς πολύ καλούς αγώνες, έτσι δεν είναι;».

Advertisement
Advertisement

Μάλλον όχι κύριε Ecclestone, μάλλον όχι…