Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απαραίτητο το διάλειμμα για τη Ferrari

Ελλάδα 7:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απαραίτητο το διάλειμμα για τη Ferrari

FORMULA 1

Απαραίτητο το διάλειμμα για τη Ferrari

FORMULA 1

Το 2019 αποτελεί μία ακόμα δύσκολη σεζόν για τη Scuderia Ferrari, πράγμα που μετέτρεψε το καλοκαιρινό διάλειμμα από αγωνιστικές υποχρεώσεις σε… ανακούφιση.

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Mattia Binotto, εξήγησε σε συνέντευξή του τους λόγους που και η παρούσα σεζόν έχει εξελιχθεί σε πρόκληση. Αλλά παράλληλα, τόνισε ένα ξεχωριστό ατού που έχουν στο Μαρανέλο – κι αυτό είναι οι άνθρωποι!

«Ήταν ένα πολύ απαιτητικό πρώτο μισό της σεζόν. Αναμφίβολα και για πολλούς λόγους. Μετά τις αλλαγές στον οργανισμό μας τον περασμένο Ιανουάριο, σίγουρα δεν είχαμε εύκολη μετάβαση. Γενικά λοιπόν, το 2019 ήταν άκρως απαιτητικό. Όμως αν κάτι μας βοηθάει, είναι το πνεύμα που έχει αυτή η ομάδα. Όταν αντιμετωπίζεις δυσκολίες, αν οι άνθρωποι γύρω σου είναι χαρούμενοι, με κίνητρα, με τη σωστή διάθεση, όλα είναι πιο εύκολα. Κι αν κάτι με κάνει να νιώθω καλύτερα, είναι οι άνθρωποι γύρω μου. Αυτή είναι η δύναμή μας αυτή τη στιγμή», είπε ο Binotto σε συνέντευξή του στο motorsport.com.

Advertisement
Advertisement

Μετά τους πρώτους δώδεκα γύρους του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, η Ferrari είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας κατασκευαστών, 150 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Mercedes.