Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απάντηση Whiting στον Lauda

Ελλάδα 8:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Απάντηση Whiting στον Lauda

FORMULA 1

Απάντηση Whiting στον Lauda

FORMULA 1

O Niki Lauda άσκησε έντονη κριτική για την καθυστέρηση επανεκκίνησης του βρετανικού Grand Prix μετά το ατύχημα του πρώτου γύρου. Την απάντηση του σε αυτή την κριτική έδωσε ο διευθυντής των αγώνων της Formula 1, Charlie Whiting.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Σύμφωνα με τον μη-εκτελεστικό πρόεδρο της Mercedes AMG, θα έπρεπε να βρεθεί πιο σύντομη λύση από την αντικατάσταση της κατεστραμμένης μπαριέρας στην ευθεία Wellington. Όπως για παράδειγμα έναν προσωρινό προστατευτικό τοίχο από ελαστικά.

Όμως ο Whiting ήταν απόλυτος: “Δεν θα ήταν λύση αυτή. Ο Niki έδειξε πως δεν έχει την παραμικρή ιδέα σχετικά με την ασφάλειας στις πίστες και τα σχόλια του δεν βοήθησαν. Είναι γελοίο να λες πως είναι απίθανο να χτυπήσει άλλο μονοθέσιο στην ίδια μπαριέρα. Αν μπορεί να πέσει εκεί ένα μονοθέσιο, τότε σίγουρα μπορεί να πέσει κι άλλο. Σκεφτείτε το ατύχημα του Felipe Massa το 2009 στην Ουγγαρία. Θα μπορούσε κανείς να πει πως θα ήταν απίθανο να χτυπηθεί ξανά ένας οδηγός από ελατήριο. Με αυτή τη λογική όμως, δεν θα έπρεπε να βελτιώσουμε τα επίπεδα προστασίας στις προσωπίδες“.

Advertisement
Advertisement