Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Απαντά στη Ferrari η Mercedes

Ελλάδα 19:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απαντά στη Ferrari η Mercedes

FORMULA 1

Απαντά στη Ferrari η Mercedes

FORMULA 1

Η νίκη της Ferrari στο Grand Prix Μαλαισίας αποτέλεσε… κλήση αφύπνισης για την πρωταθλήτρια ομάδα της Mercedes AMG. Ως αποτέλεσμα, επιταχύνεται το πρόγραμμα εξέλιξης των ασημί βελών κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε σε δηλώσεις του ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff.

«Διάβασα πως η Ferrari αύξησε σημαντικά τον προϋπολογισμό της. Όμως εμείς δεν θα κάνουμε κάτι ανάλογο. Έχουμε όσα χρειαζόμαστε. Νιώθουμε πως με τους συγκεκριμένους πόρους και ανθρώπους που έχουμε στο δυναμικό μας, θα πετύχουμε τους στόχους μας. Πρέπει απλά να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας, να συνεχίσουμε την εξέλιξη του μονοθεσίου μας, τοποθετώντας τις σωστές αναβαθμίσεις και κάποιες από αυτές, ακόμα και νωρίτερα απ’ ότι αρχικά υπολογίζαμε. Όμως δεν υπάρχει λόγος πανικού», είπε ο Αυστριακός στο βρετανικό Autosport.

Advertisement
Advertisement

Η Mercedes διατηρεί τα ηνία στη βαθμολογία των κατασκευαστών, αφού το 2-3 στη Σεπάνγκ ανέβασε τη συγκομιδής της στους 76 πόντους, έναντι 52 της Ferrari και 30 της Williams.

Στη βαθμολογία των οδηγών, ο παγκόσμιος πρωταθλητής Lewis Hamilton, είναι τρεις πόντους μπροστά από τον Sebastian Vettel και δέκα μπροστά από τον teammate του, Nico Rosberg.

Δεν πανικοβάλλεται ο Wolff από την αντεπίθεση της Ferrari

Το τρίτο φετινό Grand Prix διεξάγεται την Κυριακή του Πάσχα στη Σαγκάη. Απολαύστε το στις 16:00 από την τηλεόραση του Alpha!