Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανησυχητικά τα πρώτα δείγματα της νέας Ferrari

Ελλάδα 16:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανησυχητικά τα πρώτα δείγματα της νέας Ferrari

FORMULA 1

Ανησυχητικά τα πρώτα δείγματα της νέας Ferrari

FORMULA 1

To 2019 ήταν μία ακόμα χρονιά όπου η Scuderia Ferrari ήταν… «πρωταθλήτρια Χειμώνα» αλλά ηττήθηκε κατά κράτος από τη Mercedes στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Advertisement
Advertisement

Η γερμανική εταιρεία έφτασε στο έκτο συνεχόμενο νταμπλ στη Formula 1, με τίτλους τόσο στους οδηγούς όσο και στους κατασκευαστές, την ώρα που η ιταλική ομάδα που εντυπωσίαζε στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, αποδείχθηκε πως είχε θεμελιώδη προβλήματα με το μονοθέσιό της.

Τόσο μεγάλα που πέταξε στα σκουπίδια τα πρώτο μισό της σεζόν, με αποτέλεσμα η ανάκαμψη που ήρθε στην πορεία, να μη μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση βαθμολογικά. Δεδομένων αυτών, η ελπίδα των tifosi έχει στραφεί στην αγωνιστική σεζόν του 2020 που ξεκινά σε λιγότερο από δύο μήνες από την Αυστραλία.

Ωστόσο, στην Ιταλία ψιθυρίζεται πως το νέο μονοθέσιο των «κόκκινων», δεν γεμίζει το Μαρανέλο με αισιοδοξία. Είναι χαρακτηριστικά όσα έγραψε ο συνήθως αξιόπιστος Leo Turrini στο blog του στο quotidiano.net.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος δημοσιογράφος που παραδοσιακά… βγάζει λαβράκια σε ότι αφορά στα τεκταινόμενα εντός Ferrari έγραψε: «Αντιλαμβάνομαι πως έως τώρα, οι ενδείξεις από τον προσομοιωτή και την αεροδυναμική σήραγγα, δεν έχουν εντυπωσιάσει την τεχνική ομάδα. Υπάρχει όμως ακόμα χρόνος…».

Όλα αυτά ενώ η Ferrari έχει να πάρει τίτλο οδηγών από το 2007 και κατασκευαστών από το 2008!

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίο F1 Vlog της σεζόν με «συνοδηγό» την Αριάνα Παπαγιάννη
Pit Stop σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας (video)
Το F1 Vlog πάει… Dakar!

Advertisement