Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανυπομονεί για το Ώστιν ο Ricciardo

Ελλάδα 7:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανυπομονεί για το Ώστιν ο Ricciardo

FORMULA 1

Ανυπομονεί για το Ώστιν ο Ricciardo

FORMULA 1

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για το επικείμενο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ο Daniel Ricciardo. Ο οδηγός της Red Bull Racing, εκθειάζει τόσο τη χάραξη του Circuit of the Americas όσο και τον χαρακτήρα της πολιτείας του Τέξας όπου βρίσκεται το Ώστιν.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Για να είμαι ειλικρινής, αυτή ήταν η ημερομηνία στο καλεντάρι για την οποία ανυπομονούσα περισσότερο. Έχω λατρέψει κάθε στιγμή που έχω περάσει στο Austin. Διαλέγοντας αυτό το μέρος για το Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, έκαναν εξαιρετική επιλογή. Η πόλη είναι πολύ όμορφη. Το Texas δίνει την αίσθηση της πραγματικής Αμερικής, έχω απολαύσει πραγματικά τις επισκέψεις μας εκεί τα προηγούμενα δύο χρόνια. Όσο για το σημαντικότερο κομμάτι του, την πίστα, κατά τη γνώμη μου είναι μία από τις καλύτερες εκ των νέας γενιάς πιστών. Η χάραξή της είναι ενδιαφέρουσα, δεν έχεις χρόνο να ξεκουραστείς. Ο πρώτος τομέας της είναι ιδιαίτερος, με την ανηφόρα που οδηγεί στην πρώτη στροφή – δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο στην F1. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά», σχολίασε ο 25χρονος.

O Αυστραλός έχει τρέξει δύο φορές στο Ώστιν, αμφότερες για λογαριασμό της Scuderia Toro Rosso. Το 2012 ήταν δωδέκατος και πέρυσι ενδέκατος.

O Ricciardo εν δράσει στο Circuit of the Americas πριν από δυο χρόνια