Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αναποφάσιστος ακόμα ο Alonso

Ελλάδα 8:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αναποφάσιστος ακόμα ο Alonso

FORMULA 1

Αναποφάσιστος ακόμα ο Alonso

FORMULA 1

Μπορεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού και το IndyCar να περιμένουν τον Fernando Alonso με ανοιχτές αγκάλες, ωστόσο ο Ισπανός ακόμα δεν έχει αποφασίσει το μέλλον του.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Σε προηγούμενο άρθρο τονίσαμε πως τα περιθώρια για την μετάβαση στενεύουν για τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, ο οποίος ακόμα ζυγίζει τις προοπτικές του. Δεδομένου πως ούτε φέτος η McLaren είναι στα επίπεδα ανταγωνιστικότητας που θα ήθελε, είναι εύλογο να «ψάχνεται». Τι θα κάνει λοιπόν το 2019;

Παρότι δεν έχει απάντηση, ο ισχυρός άνδρας της McLaren, Zak Brown, έδωσε τη δική του άποψη σε συνέντευξή του στην Indianapolis Star.

Advertisement
Advertisement

«Τον ενδιαφέρει πολύ το IndyCar. Του αρέσει ο θεσμός αλλά ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει σχετικά με την F1. Θεωρεί πως στο IndyCar οι αγώνες είναι συναρπαστικοί. Και λάτρεψε το Indy500. Όλη την εμπειρία. Και ως οδηγός αγώνων, θέλει να μπορεί να μάχεται. Πιστεύω πως δεν θέλει απλά να κερδίσει το Triple Crown (σ.σ. GP Μονακό, Indy500, 24h Le Mans) αλλά τον τίτλο και στους τρεις θεσμούς (σ.σ. F1, IndyCar, WEC). Του αρέσει λοιπόν εδώ στην Αμερική και ξέρω πως θα εξέταζε σοβαρά το ενδεχόμενο», είπε ο Brown.

alonso-indy500-1st-test-g640

Λογικά επιστρέφοντας από το καλοκαιρινό διάλειμμα για την F1, θα υπάρξουν εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο.

Advertisement