Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανανέωσε με Force India o Perez

Ελλάδα 10:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανανέωσε με Force India o Perez

FORMULA 1

Ανανέωσε με Force India o Perez

FORMULA 1

Μετά τον Nico Hulkenberg, ήρθε η σειρά του Sergio Perez να δεσμευτεί με τη Force India. Η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών αφορά μόνο στην αγωνιστική σεζόν του 2016!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο 25χρονος εντάχθηκε στο δυναμικό της ινδικής ομάδας το 2014. Μετά την κακή σεζόν που είχε προηγηθεί με τα χρώματα της McLaren, αναγεννήθηκε, ανεβαίνοντας δύο φορές στο βάθρο, σε ? και ?. Φέτος μπλα μπλα

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να επιβεβαιώσω την παραμονή μου στη Sahara Force India. Αυτό σημαίνει πως πλέον μπορώ να συγκεντρωθώ σε αυτό που έχει σημασία: το να οδηγών το μονοθέσιο και να κερδίζω βαθμούς για την ομάδα. Απ’ όταν ήρθα εδώ, έχω ωριμάσει ως οδηγός και νιώθω πως από πλευράς απόδοσης, βρίσκομαι στην καλύτερή μου περίοδο. Η ομάδα μας έχει προοπτικές και θετική ενέργεια. Αυτά μου δίνουν αυτοπεποίθηση ενόψει της επόμενης σεζόν. Πιστεύω πως μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να κινηθεί προς τα εμπρός», είπε ο Μεξικανός που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τις Telmex και Telcel, τις εταιρείες δηλαδή του Carlos Slim, για την στήριξή τους στο πρόσωπό του την τελευταία δεκαετία.

Advertisement
Advertisement

Όσο για τη Force India, επιτυγχάνει ξανά την απαραίτητη για την επιτυχία στη Formula 1 σταθερότητα. Το 2016 θα τρέχει με το ίδιο οδηγικό δίδυμο ενώ τα μονοθέσιά της θα φέρουν και πάλι μονάδες ισχύος της Mercedes.

O ισχυρός άνδρας της ινδικής ομάδας, Δρ. Vijay Mallya, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Sergio δεσμεύτηκε με την ομάδα μας. Έχει ήδη κάνει φανταστική δουλειά για εμάς και όποτε του δίνουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, ξέρουμε πως μπορεί να κάνει τη δουλειά! Παράλληλα έχει εξαιρετική προσέγγιση και ποτέ δεν το βάζει κάτω! Αυτό το μαχητικό πνεύμα ταιριάζει πλήρως με την ομάδα. Αρκεί μία ματιά στα αποτελέσματα των τελευταίων τριών αγώνων για να δει κανείς πως είναι σε εξαιρετική φόρμα. Είναι μία συναρπαστική περίοδος στην καριέρα του, ειδικά με τον αγώνα στο Μεξικό να έρχεται τον επόμενο μήνα. Με όσα μας συνδέουν με τη χώρα του, είμαι σίγουρος πως εκείνος ο αγώνας θα αποτελέσει το highlight της σεζόν για εμάς».

Από αριστερά: Nico Hulkenberg, Dr Vijay Mallya και Sergio Perez

Από αριστερά: Nico Hulkenberg, Dr Vijay Mallya και Sergio Perez