Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανακοίνωσε Stevens και ετοιμάζεται η Manor!

Ελλάδα 7:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακοίνωσε Stevens και ετοιμάζεται η Manor!

FORMULA 1

Ανακοίνωσε Stevens και ετοιμάζεται η Manor!

FORMULA 1

Πολύ σκληρή για να πεθάνει αποδεικνύεται η Manor Marussia F1 Team που κάνει ότι μπορεί για να βρεθεί στο grid του Grand Prix Αυστραλίας με το οποίο ανοίγει στις 15 Μαρτίου η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2015.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

Μπορεί να μην έχει ποια δικές της εγκαταστάσεις αφού αυτές στο Μπάνμπουρι πουλήθηκαν, μπορεί ακόμα να μην έχει έτοιμο μονοθέσιο, έχει όμως οδηγό! Η Manor λοιπόν ανακοίνωσε πως ο Will Stevens θα οδηγεί για λογαριασμό της τη νέα σεζόν, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως το νέο της μονοθέσιο είναι στα τελικά στάδια κατασκευής του.

Ο Βρετανός οδηγός δεν είναι νέο μέλος στις τάξεις της ομάδας, είχε πέρυσι ρόλο εφεδρικού οδηγού σε αυτή. Μάλιστα έτρεξε και σε έναν αγώνα, στο Άμπου Ντάμπι, αν και η συγκεκριμένη ευκαιρία προέκυψε με την αντίπαλη… Caterham. Ο 23χρονος αποτελεί άλλη μία επένδυση στο μέλλον για τη συγκεκριμένη ομάδα που δραστηριοποιείται και σε μικρότερες κατηγορίες και που όπως μας υπενθύμισε στη σχετική ανακοίνωσή της, βοήθησε στην αγωνιστική ενηλικίωση οδηγών όπως οι Lewis Hamilton και Kimi Raikkonen.

Advertisement
Advertisement

Γνωστοποιήθηκε επίσης πως από τις 19 Φεβρουαρίου, όταν και βγήκε από το καθεστώς διαχείρισης, τα μέλη της δουλεύουν «τέρμα γκάζι» ενόψει της πρόκλησης του 2015. Όπως είπαμε, το μονοθέσιο είναι στα τελικά στάδια κατασκευής, με αυτή να πραγματοποιείται σε εγκαταστάσεις στο Ντίνινγκτον της Αγγλίας.

Η Manor έχει περιθώριο μέχρι τις 6 Μαρτίου, όταν και πρέπει να αποστείλει τον εξοπλισμό στη Μελβούρνη για την πρεμιέρα της σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, καλείται να προσαρμόσει πλήρως το μονοθέσιο του 2014 στους κανονισμούς του 2015, αφού η παγκόσμια ομοσπονδία ξεκαθάρισε πως δεν θα αποδεχθεί το αίτημα της ομάδας για «ευελιξία» σε συγκεκριμένα άρθρα των νέων κανονισμών.