Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ανακοίνωσε και η Mercedes F1 ημερομηνία αποκαλυπτηρίων!

Ελλάδα 19:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανακοίνωσε και η Mercedes F1 ημερομηνία αποκαλυπτηρίων!

FORMULA 1

Ανακοίνωσε και η Mercedes F1 ημερομηνία αποκαλυπτηρίων!

FORMULA 1

Μετά τις Scuderia Ferrari, Racing Point, Renault F1, McLaren F1, Alfa Romeo Sauber και Scuderia Toro Rosso, η Mercedes-AMG F1 έγινε η έβδομη ομάδα της Formula 1 που ανακοίνωσε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της «όπλου»!

Advertisement
Advertisement

Το όνομά του θα είναι Mercedes-AMG F1 W10 EQ Power+, με τη γερμανική ομάδα να συνεχίζει το γνώριμο μοτίβο ονοματοδοσίας. Η αποκάλυψή του θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου –  την ίδια ημέρα με τη Racing Point.

Ωστόσο, ενώ η Καναδική πλέον ομάδα θα αποκαλύψει μονοθέσιο, όνομα και χρώματα σε δημόσια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τορόντο, η Mercedes επέλεξε εκείνη την ημέρα να κάνει το shakedown.

Advertisement
Advertisement

Το νέο ασημί βέλος λοιπόν θα πατήσει πίστα και λίγο μετά, θα το δούμε εν δράσει. Οι πρώτες του φωτογραφίες θα δημοσιευτούν στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος ενώ οι πρώτες φωτογραφίες από την πίστα θα είναι διαθέσιμες στις 5 το απόγευμα.

Δεν ανακοινώθηκε που θα γίνει το shakedown αλλά δεδομένου πως είναι πέντε μέρες πριν την έναρξη της νέας σεζόν, λογικά θα επιλεχθεί το Σίλβερστοουν που είναι δίπλα στην έδρα της ομάδας, το Μπράκλεϊ.

Advertisement

Επίσης, από τις 4 έως τις 12 Φεβρουαρίου, η γερμανική ομάδα θα μας παρουσιάσει μία σειρά από teasers του νέου μονοθεσίου των Lewis Hamilton και Valtteri Bottas, για να μας ανοίξει την όρεξη.

Αναλυτικά οι έως τώρα ημερομηνίες παρουσιάσεων:

Scuderia Toro Rosso STR14 11 Φεβρουαρίου
Renault R.S.18 12 Φεβρουαρίου
Racing Point ? 13 Φεβρουαρίου
Mercedes AMG F1 W10 EQ Power+ 13 Φεβρουαρίου
McLaren MCL34 14 Φεβρουαρίου
Ferrari ? 15 Φεβρουαρίου
Alfa Romeo Sauber ? 18 Φεβρουαρίου
Advertisement

Οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης θα αρχίσουν στις 18 Φεβρουαρίου και θα λάβουν χώρα στο σιρκουί του Μονμελό στην Καταλονία.