Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Alonso: Έχει αλλάξει η McLaren

Ελλάδα 3:53
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Alonso: Έχει αλλάξει η McLaren

FORMULA 1

Alonso: Έχει αλλάξει η McLaren

FORMULA 1

Σχεδόν δύο μήνες μετά την επισημοποίηση της μεγάλης του επιστροφής στη McLaren, o Fernando Alonso μίλησε για όσα έχει συναντήσει έως τώρα στο Ουόκινγκ. Και κυρίως για το πόσο έχει αλλάξει η βρετανική ομάδα αλλά και ο ίδιος, σε σχέση με το 2007.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

«Νομίζω πως η ομάδα έχει αλλάξει σε αρκετούς τομείς. Είναι πιο ανοιχτή. Βέβαια, σε αυτά τα χρόνια, έχω αλλάξει κι εγώ. Ήμουν 25 ετών όταν εντάχθηκα για πρώτη φορά στο δυναμικό της McLaren, είμαι λοιπόν ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος πια. Θεωρώ πως αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας, καθώς μοιραζόμαστε τους ίδιους στόχους», είπε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο ESPN.

Εύλογα δεν αναφέρθηκε στο μεγάλο κεφάλι της βρετανικής ομάδας, τον Ron Dennis, αφού παρά τα χαμόγελα μπροστά στις κάμερες είναι σαφές πως στη συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι το ρητό που λέει πως «δεν μπορείς να μάθεις σε γέρο σκύλο νέα κόλπα». Αναφέρθηκε όμως σε πολλά άλλα νέα πρόσωπα στην ιστορική ομάδα.

Advertisement
Advertisement

«Με την παρουσία του Eric (σ.σ. Boullier, αγωνιστικός διευθυντής) η ομάδα έγινε πιο ανοιχτή, πιο… διεθνής, ενώ έχουν έρθει στην ομάδα και πολλοί από άλλες ομάδας. Έχει αλλάξει η νοοτροπίας μας και ο σχεδιασμός του μονοθεσίου διαφέρει πολύ σε σχέση με τις επιλογές των τελευταίων σεζόν, πράγμα που έγινε λόγω της έλευσης του Peter Prodromou (σ.σ. ο Κύπριος αεροδυναμιστής που επέστρεψε μετά από πολυετή θητεία στη Red Bull Racing). Έχουμε και την επιστροφή της Honda μετά από 22 χρόνια, όλοι στην ομάδα πιστεύουν σε αυτό το νέο project και ανυπομονούμε να τα πάμε καλά. Η αυτοπεποίθησή μας είναι στα ύψη και αυτό είναι ένα φανταστικό συναίσθημα», συμπλήρωσε ο 33χρονος Ισπανός.