Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Αλλάζει κιβώτιο ο Button

Ελλάδα 3:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλάζει κιβώτιο ο Button

FORMULA 1

Αλλάζει κιβώτιο ο Button

FORMULA 1

Ποινή πέντε θέσεων στην σειρά εκκίνησης του Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αναμένεται να λάβει ο Jenson Button. Αιτία, η αλλαγή κιβωτίου στη McLaren MP4-29 του 34χρονου.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/SeitanF1)

O παγκόσμιος πρωταθλητής του 2009, είχε αλλάξει κιβώτιο μετά την εγκατάλειψή του στη Σιγκαπούρη. Ωστόσο, το νέο κιβώτιο “άντεξε” μόλις δύο αγώνες, σε Ιαπωνία και Ρωσία. Η McLaren, θορυβημένη και από τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο Σότσι με το συγκεκριμένο μέρος του μονοθεσίου ο Kevin Magnussen, αποφάσισε πως έπρεπε να γίνει αυτή η αλλαγή.

Ο Βρετανός επιβεβαίωσε τα παραπάνω μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στην πίστα του Τέξας: “Ελπίζω να έχουμε υψηλές θερμοκρασίες που θα φέρουν ανακατατάξεις στον αγώνα. Είμαστε καλοί στο να ελέγχουμε την κατάσταση των ελαστικών μας όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει κι αυτό μπορεί να μας δώσει ένα πλεονέκτημα. Απαραίτητο δεδομένου ότι θα εκκινήσω πέντε θέσεις πιο πίσω απ’ ότι θα καταταχθώ το Σάββατο. Ακόμα και πέμπτος να είμαι στη μάχη της pole, θα είμαι δέκατος στο grid, με φθαρμένα ελαστικά ενώ όσοι θα βρίσκονται πίσω μου θα έχουν φρέσκα“.

Advertisement
Advertisement