FORMULA 1

Αλλάζει χρώματα η McLaren;

Ελλάδα 2:10
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλάζει χρώματα η McLaren;

FORMULA 1

Αλλάζει χρώματα η McLaren;

FORMULA 1

Έντονη φημολογία υπάρχει τα τελευταία 24ωρα σχετικά με επικείμενη αλλαγή στα χρώματα των μονοθεσίων της McLaren. Μία αλλαγή που αναμένεται εδώ και καιρό και φέρεται τελικά να λαμβάνει χώρα –με άγνωστη έως τώρα έκταση- στο ισπανικό Grand Prix.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Δεδομένου πως ο ισχυρός άνδρας της βρετανικής ομάδας, Ron Dennis, έχει ξεκαθαρίσει πως η όποια αλλαγή θα προκύψει όταν προκύψουν… χορηγικοί λόγοι, όλα δείχνουν πως είναι κοντά σε επίτευξη συμφωνίας με κάποια εταιρεία που θα βάλει τα… χρώματά της στις MP4-30.

Ο ίδιος έχει τονίσει πως παρά την επιθυμία πολλών στο Πάραγκον, το παραδοσιακό πορτοκαλί χρώμα της McLaren δεν θα επιστρέψει. Μένει λοιπόν να δούμε αν όντως υπάρχει κάποιος σημαντικός χορηγός που θα βάλει το λογότυπο και την «ταυτότητά» του στα μονοθέσια των Fernando Alonso και Jenson Button, που είναι εντυπωσιακά «γυμνά» έως τώρα.

Advertisement
Advertisement

Η McLaren δεν έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί στους πρώτους τέσσερις αγώνες της σεζόν, με το ξεκίνημα της αναβίωσης της συνεργασίας με τη Honda, να αποδεικνύεται δύσκολο.

H επιστροφή του Ron Dennis στο “τιμόνι” της ομάδας Formula 1 της McLaren, δεν έχει συνοδευτεί ούτε από αγωνιστική, ούτε από εμπορική βελτίωση…