Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Άλλαξε όνομα η Manor Marussia

Ελλάδα 12:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άλλαξε όνομα η Manor Marussia

FORMULA 1

Άλλαξε όνομα η Manor Marussia

FORMULA 1

O αέρας αλλαγής στο στρατόπεδο της Manor πνέει ισχυρός και αφορά κάθε τομέα της ομάδας. Το ίδιο και την ταυτότητά της καθώς απέκτησε νέο λογότυπο και το επίσημο πλέον όνομά της είναι Manor Racing!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Η ομάδα με έδρα στο Μπάνμπουρι της Μεγάλης Βρετανίας, κατάφερε να γλιτώσει τη χρεωκοπία και να βρεθεί στο grid του 2015. Παρότι ήταν κάθε άλλο παρά ανταγωνιστική, φαίνεται πως υπάρχει φως στο βάθος του τούνελ.

Ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν που αρχίζει στις 20 Μαρτίου με το Grand Prix Αυστραλίας, εκτός από το νέο όνομα, θα έχει μία σειρά από «πολεμοφόδια» που θα της επιτρέψουν να βελτιώσει σημαντικά το επίπεδο ανταγωνιστικότητά της.

Advertisement
Advertisement

Από της μονάδες ισχύος της Mercedes και τα κιβώτια ταχυτήτων της Williams, έως τη στρατολόγηση σημαντικών προσώπων από το χώρο της F1, όπως ο δικός μας Νικόλας Τομπάζης που ανέλαβε το ρόλο του επικεφαλής αεροδυναμικής (διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ).

Έτσι η Manor Racing μετράει αντίστροφα για την έναρξη των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, στις 22 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης.

manor-2016-logo640