Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ακόμα στοχεύει σε βάθρο η McLaren

Ελλάδα 15:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα στοχεύει σε βάθρο η McLaren

FORMULA 1

Ακόμα στοχεύει σε βάθρο η McLaren

FORMULA 1

Μπορεί στους πρώτους εννέα αγώνες της σεζόν η McLaren-Honda να έχει βαθμολογηθεί μόνο δύο φορές κι αυτό όχι βάσει απόδοσης αλλά ο αγωνιστικός της διευθυντής Eric Boullier, εξακολουθεί να κρατάει ψηλά τον πήχη.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (twitter.com/PanosSeitanidis)

Ο Γάλλος μίλησε στην επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση της Formula 1 και έκανε λόγο ακόμα και για διεκδίκηση… βάθρων – αν και υπό προϋποθέσεις…

«Θα επαναλάβω κάτι που έχω ήδη πει. Αν μπορέσουμε να “ξεκλειδώσουμε” τις δυνατότητές μας, θα μπορούμε με λίγη τύχη να μαχόμαστε για το βάθρο. Αν μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλη την ισχύ της MGU-K στις ευθείες σε κάθε γύρο, θα κερδίσουμε πολύ χρόνο. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε ακόμα. Δεν είμαστε έτοιμοι, δεν κάνουμε αρκετά καλά τη δουλειά μας ακόμα. Ξέρουμε όμως πως το μονοθέσιό μας έχει δυνατότητες. Δώστε μας χρόνο. Όταν λύσουμε τα προβλήματα αξιοπιστίας, θα κάνουμε μεγάλο βήμα προς τα εμπρός», υποσχέθηκε ο Boullier.

Έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του ο Boullier

Έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα του ο Boullier

Advertisement
Advertisement

Προς το παρόν η McLaren Honda έχει ως καλύτερο τερματισμό την όγδοη θέση του Jenson Button στο Grand Prix του Μονακό. Βαθμολογήθηκε και στον αγώνα της Μεγάλης Βρετανίας, με τον Fernando Alonso να είναι δέκατος. Είχε άλλους πέντε τερματισμούς εκτός βαθμών, εννέα εγκαταλείψεις και δύο περιπτώσεις που τα μονοθέσιά της δεν κατάφεραν καν να εκκινήσουν (Αυστραλία ο Kevin Magnussen και Μπαχρέιν ο Button).